Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Geïsoleerde aanbouw met overkapping
in Heukelom

Deze prachtige ruimte mochten wij aan de woning bouwen, waarbij we ook de doorbraak naar de keuken hebben verzorgd. Door de grote, glazen wanden blijft het uitzicht op de mooie, groene omgeving behouden en is er heel mooi licht in het verblijf. Daarnaast is ook nog een ruime overkapping gebouwd.

Het hout, het glas en de zwarte kozijnen, dit alles maakt een harmonieus geheel. De geweldige interieurstyling is verzorgd door de klant zelf en dit maakt het helemaal af. De ruime overkapping is iets van de woning af geplaatst, waarbij vervolgens een aansluiting op de woning is gemaakt met een grote lichtstraat.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44