Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Luxe Buitenverblijf
in Ottersum

Genieten van het buitenleven met dit prachtige buitenverblijf. Hier is gekozen om de verticale gevelbekleding uit te voeren in houtcomposiet. Een zeer strak, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Hier is de kleur teak gekozen vanwege de sfeervolle uitstraling. De eyecatcher van dit project is de pergola constructie met de naar binnen groeiende tuin.

In lijn met het design is het tuinpaviljoen afgewerkt met zwarte elementen zoals de dakrandafwerking, de spotjes, de scharnieren en het deurbeslag, allemaal in lijn met de zwarte pergolapalen. Verder zijn er spotjes in het plafond gemonteerd, welke op een mooie zomeravond een mooi gedoseerd licht creëren.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44