Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinkamer voor massagebad
in Oss

Bij dit project wilde de klant graag een ruimte om het massagebad in te kunnen plaatsen en een dakje bij de deur van het schuurtje. In de ontwerpfase is het idee ontstaan om daar één groot geheel van te maken. Zo is een geweldige ruimte ontstaan om te genieten van een massagebad en gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Het geheel is voorzien van maatwerk glazen schuifwanden, welke steeds achter de lamellen schuiven als ze open staan. De achterwand is bekleed met thermisch gemodificeerd ayous. Door de glazen schuifwanden en infraroodstralers kun je ook tijdens de koudere dagen genieten van deze ruimte en behoud je toch het buitenleven gevoel.

Wilt u ook nog meer genieten van het buitenleven?

Bent u geïnteresseerd in een mooie overkapping, sfeervolle tuinkamer, leuk tuinhuis of  schitterende veranda? Neem contact op en maak direct een afspraak om langs te komen in onze showtuin in Vianen (Noord-Brabant). Wij adviseren u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden en maken tijdens een gesprek graag vrijblijvend samen met u een ontwerp.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen op 0485 – 318744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl voor advies en meer informatie.

Back To Top 0485 - 31 87 44