Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Sfeervol Buitenleven: het adres voor een eigen samengestelde chalet, houten woning of recreatiewoning!

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van recreatiewoningen, chalets, houten woningen en traditionele Log huizen. Sfeervol Buitenleven heeft goede contacten met betrouwbare dealerschappen, welke stapelbouw chalets en recreatiewoningen leveren. Maar ook prefab-systeembouw is mogelijk. Naast het standaardprogramma kan een chalet ook geheel naar wens worden aangepast. Samen met u kunnen we uw eigen houten chalet of recreatiewoning samenstellen, welke als bouwpakket geleverd kan worden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat uw chalet opgebouwd wordt door een van onze gespecialiseerde vakmensen. In het assortiment van Sfeervol Buitenleven zijn er tal van mogelijkheden in de modellen, de te gebruiken houtsoorten, de diversen ramen en deuren en de dakbedekkingen.

Sfeervol Buitenleven is uw duidelijke aanspreekpunt, wat zorgt voor een snelle en probleemloze bouw, met voldoende ruimte voor overleg.
De houten woningen en chalets zijn ontwikkeld voor iedereen, die kwaliteit en schoonheid weet te waarderen. Het Noord Europees vuren of grenen hout geeft een natuurlijke uitstraling, maar daarnaast ook een hoge isolatiewaarde en een oneindige variatie in toepassingen. In deze folder staan een aantal voorbeelden chalets en loghuizen vermeld, welke als voorbeeld kunnen dienen voor gebruiksmogelijkheden, zoals vakantieverblijf, trekkershut, gastenverblijf, houten kantoor, praktijkruimte (kapster, fysiotherapeut of masseur), recreatie-/saunaruimte, etc. De aanpassingsmogelijkheden voor houten chalets of woningen maken het dus mogelijk om uw eigen ”droom- chalet” te ontwikkelen of uit te laten voeren.

Wij nodigen u ook graag uit om eens een bezoekje te brengen aan onze showtuin, dan kunt u in “levende lijve” onze producten zien. Onder het genot van een bakje koffie (of thee) lichten wij u graag toe wat de mogelijkheden zijn en kunnen u dan voorzien van een goed advies.

Klik hier om zelf uw Lugarde product samen te stellen via de configurator

Chalets Producten:

Foto’s chalets:

Back To Top 0485 - 31 87 44