Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Vraag een offerte aan!

Woont u in de omgeving van Boxmeer en wilt u binnenkort uw tuin eens flink gaan aanpassen? Bent u op zoek naar tuinmeubilair van professionele kwaliteit of hebt u vragen over de toepasbaarheid van een speciaal soort blokhutten? Wellicht vraag u zich af of u een eiken overkapping moet plaatsen boven uw terras of hebt u andere vragen op dit gebied. Wij kunnen u helpen met al uw vragen die gerelateerd zijn aan uw tuin. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij zijn uw specialist in Boxmeer in het verbeteren van uw buitenleven. Vraag vandaag nog een persoonlijke offerte aan.

Ervaar ons ruime aanbod

Kiest u voor ons bedrijf als leverancier voor uw tuinartikelen, zoals een ruime selectie aan tuinhuizen, en blokhutten dan zult u al gauw opmerken dat wij u voorzien van een zeer uitgebreid aanbod aan producten. Door de jaren heen hebben wij ons assortiment in Boxmeer steeds verder uitgebreid tot het hoogtepunt dat het vandaag de dag heeft aangenomen.

Boxmeer

Wij helpen u op alle vlakken om uw tuinervaring te verbeteren en dit kan bijvoorbeeld door een houten veranda of speeltoestel het geval zijn. Maar wij kunnen u ook helpen met een blokhut op maat, een terrasoverkapping of een dierenverblijf om uw kippen te houden. Wat dacht u van luxere artikelen zoals een zwembad of een sauna? Wij bieden het allemaal aan in Boxmeer.

Ontdek het exclusieve chalet

Wij bieden u allerlei verschillende producten aan zoals u hierboven kunt lezen, maar één van de mooiste en exclusieve tuinhuizen die wij aanbieden is het chalet. Dit is een speciale houten woning die u in de tuin kunt plaatsen en op veel verschillende manieren kunt gebruiken in Boxmeer. Wij van Sfeervol Buitenleven laten het helemaal aan u over hoe u uw chalet gebruiken wilt. Wij kunnen natuurlijk bij u langs komen om het model te monteren, maar u kunt ook een speciaal op maat gemaakt model aanvragen in Boxmeer.

Neem direct contact op

Wilt u graag wat meer weten over onze werkwijze in Boxmeer? Kijk dan even op onze website of neem vandaag nog contact op met ons behulpzame personeel. Zij vertellen u graag meer over ons werk in Boxmeer.

Back To Top 0485 - 31 87 44