Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Sfeervolle overkapping voor je buitenkeuken

Wil je nog meer genieten van het buitenleven met een buitenkeuken onder een overkapping? Dankzij de overkappingen van Sfeervol Buitenleven creëer je eenvoudig een betoverende plek om te koken, te entertainen en te genieten van de buitenlucht, het hele jaar door! Wij bieden je een uitgebreid assortiment overkappingen. Zo hebben we onze eigen maatwerklijn, maar ook lijnen van Lugarde, Woodvision en meer. Breid je leefruimte uit naar buiten, ongeacht het weer, met een prachtige buitenkeuken onder een overkapping. Door in je tuin een overkapping met buitenkeuken te laten plaatsen, geniet je van barbecues en culinaire avonturen terwijl je beschermd bent tegen regen, zon en zelf sneeuw!

Overkapping inspiratie

Waarom een buitenkeuken onder een overkapping?

Vind jij het heerlijk om buiten te zijn? En doe je niets liever dan buiten koken in je buitenkeuken? Dan is het laten plaatsen van een overkapping dé manier om hier langer van te kunnen genieten. Een buitenkeuken met overkapping biedt je de mogelijkheid om het hele jaar door van je buitenkeuken gebruik te kunnen maken. Weer of geen weer. Door in je tuin een overkapping met buitenkeuken te laten plaatsen, creëer je een aangename plek om vrienden en familie te ontvangen voor een heerlijk diner. Of geniet in je buitenkeuken van een BBQ onder de overkapping. De mogelijkheden zijn enorm!

Maatwerk buitenkeuken overkapping

Als je je buitenkeuken onder een overkapping wilt, wil je natuurlijk wel dat de overkapping bij je buitenkeuken past. Daarom bieden wij je onze eigen maatwerklijn DesignLine. De DesignLine overkappingen worden altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat wij alles naar wens voor je kunnen realiseren. De mogelijkheden voor een overkapping voor je buitenkeuken zijn ongekend. Maak een keuze uit verschillende materialen, afmetingen, dakstijlen en extra functies en creëer een overkapping die aan al je wensen voldoet. Elke buitenkeuken is uniek, daarom bieden wij je een overkapping die hierbij past. Ons team staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een op maat gemaakte overkapping voor je buitenkeuken die perfect bij je past.

Andere lijnen

Bij ons vind je ongetwijfeld voor je buitenkeuken een geschikte overkapping. Naast onze maatwerklijn, vind je in ons assortiment ook diverse andere lijnen. Kies uit:

  • Exterior Living
  • Lugarde
  • Hillhout
  • Woodpro

Kom langs in onze showtuin

Wil jij onze overkappingen eens van dichtbij bekijken? Om voor je buitenkeuken een prachtige overkapping uit te kunnen zoeken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0485 – 318 744. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Wie weet geniet jij straks van je buitenkeuken tijdens een BBQ onder je overkapping!

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44