Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Verwezenlijk uw wensen

Woont u in de buurt van Cuijk en bent u van plan om uw tuin eens flink op de schop te nemen? Zoekt u nog een lokaal tuinbedrijf dat u kan helpen aan de meest professionele tuinhuizen of wilt u eerst graag wat informatie inwinnen op de mogelijkheden die u hebt in het bestellen van een op maat gemaakte eiken overkapping? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Sfeervol Buitenleven, een professioneel tuinbedrijf dat u helpt bij het verwezenlijken van al uw wensen op het gebied van uw achtertuin en uw buitenleven. Wij staan altijd klaar voor onze klanten in Cuijk.

Bekijk ons veelzijdige aanbod

Wij zijn niet voor niets een zeer geliefde onderneming in Cuijk en een belangrijke reden hiervoor is het uitgebreide assortiment dat wij u kunnen aanbieden. Wij zijn erg trots op de veelzijdigheid van ons aanbod en wij hebben de laatste jaren hard gewerkt om een zo goed mogelijk aantal producten voor u op een rijtje te zetten. Om u een beter idee te geven van de producten die wij u aanbieden, hebben wij hieronder een lijstje gemaakt van onze populairste producten in Cuijk. Denk hierbij aan:

  • Blokhutten, tuinhuisjes, chalets en garages
  • Tuinschermen, schuttingen, afrasteringen en poorten
  • Op maat gemaakte terrasoverkapping
  • Verschillende formaten dierenverblijven
  • Speeltoestellen en buitenspeelgoed
  • Houten zwembaden en sauna’s

Cuijk

Omarm uw leefruimte

Hierboven ziet u een lijstje van de meest populaire producten van sauna tot exclusieve tuinhuizen. Maar vergeet ook de tuinschermen en schuttingen niet. Dit is een product dat u in haast iedere tuin in Nederland kunt terugzien, waaronder ook in Cuijk. Door het plaatsen van een schutting om uw tuin zet u wanden op die van de tuin een soort houten woning maken die vastzit aan uw binnenwoning. Het helpt u om de tuin te omarmen als deel van uw leefruimte in Cuijk en niet als een stukje buitenwereld.

Kijk op de website

Wilt u graag wat meer weten over ons werk in Cuijk? Wilt u ons inhuren om een gloednieuwe veranda te plaatsen of hebt u interesse in andere producten? Neem gerust een kijkje op onze website van Sfeervol Buitenleven en ontdek meer over het aanbod in Cuijk.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44