Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Kom eens langs

Woont u in de omgeving van Eindhoven en bent u op zoek een ervaren tuinbedrijf dat u kan bijstaan in het herinrichten van uw tuin? Wilt u graag een nieuwe veranda aanbrengen of bent u op zoek naar mooie en moderne blokhutten voor in de tuin? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij zijn uw specialist in al uw tuingerelateerde wensen in de buurt van Eindhoven. Wij beschikken onder andere over een grote showtuin waarin wij onze producten tentoon stellen. Kom eens langs voor een kopje koffie en thee en een goed gesprek over exclusieve tuinhuizen.

Bekijk ons assortiment

Wij staan bekend om ons uitgebreide aanbod in Eindhoven en omstreken. Dit is niet van de één op de andere dag zo gekomen. Wij hebben hard gewerkt aan het uitbreiden van ons assortiment, sinds Hofmans tuinhuizen in 2008 werd overgenomen – wat ons onze huidige naam heeft gegeven. Niet alleen zorgde dit voor het uitbreiden van ons netwerk aan professionele experts, ook zorgde het voor een groter aanbod aan producten in Eindhoven.

Voor een beter idee van wat dit precies inhoudt, kunt u het onderstaande lijstje bekijken :

  • Tuinhuisje, blokhut en chalet
  • Terrasoverkapping, priel en pergola
  • Tuinschermen, schuttingen, afrasteringen en poorten
  • Dierenverblijven: kippenhokken, paardenstallen, hondenhokken
  • Speeltoestellen en buitenspeelgoed

Eindhoven

Maak uw tuin leefbaarder

Één van de producten die steeds meer aandacht krijgen in Eindhoven zijn onze afrasteringen en poorten. Mensen kiezen er steeds vaker voor om hun tuin een stijlvolle afrastering te geven met een passende poort. Door de tuin op deze manier in te sluiten in Eindhoven, maakt u de tuin leefbaarder. U creëert als het ware een houten woning in de openlucht die een belangrijk deel van het huis vormt. Hierbinnen kunt u vervolgens allerlei andere producten plaatsen, zoals een eiken overkapping van uw terras.

Laat ons het weten

Wilt u wat meer weten over Sfeervol Buitenleven, of hebt u al veel interesse in onze diensten in Eindhoven? Op onze website kunt u nog veel meer vinden, zoals onze contactgegevens. Stel ons direct op de hoogte van uw interesse vanuit Eindhoven.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44