Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Wees welkom

Woont u in Gelderland en gaat u binnenkort uw tuin eens flink renoveren? Bent u van plan om uw tuinhuisje te vervangen en kijkt u momenteel online naar vervangende tuinhuizen? Zoekt u een ervaringsdeskundige die precies weet hoe een nieuwe terrasoverkapping op maat ontworpen en vervaardigd dient te worden? Of zoekt u simpelweg naar wat advies en antwoord op uw vragen op het gebied van een houten woning? In al deze gevallen kunt u bij ons terecht. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij zijn uw specialist in al uw vragen, wensen en problemen in de tuin in Gelderland. Welkom.

Beleef onze manier van werken

Wij staan binnen Gelderland bekend om de klantgerichte manier van werken die wij hanteren en dit is natuurlijk niet zomaar het geval. Wij hechten veel waarde aan de wensen en de feedback van al onze klanten dit gebruiken wij om onze producten, van kippenhok tot eiken overkapping, continue te verbeteren. Ook zijn wij erg flexibel in de omgang met onze klanten en zijn wij ingericht op uw succes en uw tevredenheid in Gelderland. Wilt u een speciaal soort blokhutten bekijken? Kom dan gerust langs in onze showtuin en maakt u zich vooral geen zorgen over bindende contracten. Wij helpen u graag aan een vrijblijvende offerte.

Kies voor een chalet

U kunt bij Sfeervol Buitenleven genieten van een zeer uiteenlopend en veelzijdig assortiment aan producten in Gelderland. Van de sauna tot aan de veranda, wij kunnen het u allemaal leveren. Een bijzonder product dat wij aanbieden is het chalet. Dit is een speciaal soort tuinhuisje of blokhut voor in de tuin. Chalets worden ook wel gezien als exclusieve tuinhuizen en zeker als ze van ons afkomstig zijn in Gelderland! Wij ontwerpen deze speciaal op maat en zetten ze helemaal zelf in elkaar voor u. Zo hebt u een uniek en exclusief chalet voor in uw tuin.

Gelderland

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u graag wat meer weten over onze manier van werken of over onze diensten in Gelderland? Kijk gerust verder op onze website of vraag onze behulpzame personeel om hulp. Wij vertellen u met plezier meer over ons werk in Gelderland en wat wij voor u kunnen betekenen.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44