Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Kom eens langs

Welkom bij Sfeervol Buitenleven, uw specialist in alles dat met uw tuingerelateerde zaken te maken heeft in de omgeving van Gennep. Bent u van plan om binnenkort uw tuin grondig te gaan renoveren? Bent u dringend op zoek naar moderne tuinhuizen of wilt u iemand vinden die speciaal voor u op maat een mooie terrasoverkapping kan ontwerpen en vervaardigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen al jaren mensen in Gennep aan de mooiste producten voor in de tuin. Van een praktisch kippenhok tot aan een prachtig ontworpen veranda. Kom eens langs in onze showtuin.

Beleef onze werkwijze

Wij staan in Gennep bekend om onze klantgerichte service. Dit is niet zo gek aangezien wij ons volledig inzetten voor de tevredenheid van onze klanten. Wij vinden het van groot belang dat u helemaal tevreden bent met de resultaten die wij u leveren en uw wensen staan centraal binnen ons bedrijf. Of het nu gaat om blokhutten of tuinschuttingen. Wij gaan graag eens met u praten over het project dat u zoal in gedachten had en wat u precies van ons verwacht. Wij kunnen u vervolgens inlichten over de mogelijkheden, zo is een eiken overkapping bijvoorbeeld wezenlijk anders van een metalen. Dit voorkomt frustratie en verwarring in Gennep.

Verbeter uw buitenleven

Sfeervol Buitenleven bied u een heel scala aan bijzondere producten in Gennep, van exclusieve tuinhuizen tot een sierlijke veranda. Één hiervan noemen wij tuinschermen en schuttingen. Deze kunt u in heel Nederland opmerken in verschillende tuinen. Het begrenst de tuin en creëert een soort wanden die uw grond inperken.

Gennep

Vaak wordt dit gezien als het afschermen tegenover de buitenwereld, maar wij zien het liever als het betrekken van de tuin bij uw huis. Door middel van de schutting creëert u een soort houten woning in de open lucht in Gennep en verbetert u zo uw buitenleven.

Meer weten?

Wilt u wat meer weten over ons werk in Gennep? Kijk dan even op onze website of neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u haarfijn uitleggen wat wij zoal doen en wat wij voor u specifiek kunnen doen in Gennep.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44