Wij voorzien graag iedereen van uitgebreid advies en plannen daar graag tijd voor in als u van tevoren een afspraak maakt.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

 

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Voor al uw tuinwerk

Woont u in de buurt van Groesbeek en wilt u graag uw tuin op de schop nemen? Wilt u een mooie terrasoverkapping laten aanleggen, maar bent u op zoek naar ervaren vakmannen die eerst uw terras voor u kunnen opmeten en op basis daarvan een mooi ontwerp kunnen maken? Zoekt u een tuinbedrijf dat u kan voorzien van een lijstje aan exclusieve tuinhuizen die uw huidige vervallen schuur kunnen vervangen? Of gaat u simpelweg wat informatie inwinnen over de betekenis van de houten woning in de tuin in Groesbeek? In al deze gevallen bent u bij ons, Sfeervol Buitenleven, aan het juiste adres.

Ontdek onze aanpak

Kiest u voor ons tuinbedrijf in Groesbeek, dan zult u al snel opmerken dat wij erg klantvriendelijk te werk gaan. Wij staan dan ook niet voor niets bekend om onze klantvriendelijke manier van werken in de omgeving. Zo hechten wij veel waarde aan uw wensen en feedback en komen wij eerst eens langs voor een kennismakingsgesprek om op basis hiervan uw wensen en verwachtingen van het project op een rijtje te zetten. Of het nu gaat om blokhutten of eiken overkapping voor in uw tuin, wij vinden het van groot belang om te weten hoe u precies tegen het project in Groesbeek aankijkt.

Bestel een dierenverblijf

Één van de bijzondere producten die wij u kunnen leveren is een dierenverblijf. Sfeervol Buitenleven levert deze verblijven in verschillende formaten en soorten in Groesbeek. Uw voorkeur wordt natuurlijk bepaald door wat voor dieren u precies wilt houden in desbetreffend verblijf. U kunt hierbij denken aan het formaat van tuinhuizen of van een gehele stal. Een hondenhok, kippenhok en paardenstal hebben allemaal een heel andere functie in de tuin.

Groesbeek

Wij kunnen echter al deze producten leveren in Groesbeek en combineren deze zelfs met onze andere producten, zoals een mooie veranda buiten de stal.

Neem direct contact op

Wilt u meer weten over ons werk in Groesbeek? Kijk dan gerust even verder op onze website of neem vandaag nog contact op met onze professionele medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u bieden in Groesbeek en wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44