Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Neem direct contact op!

Woont u in de buurt van Horst en wilt u graag uw tuin gaan renoveren? Zoekt u een professioneel tuinbedrijf met een ruime selectie aan tuinhuizen en kippenhokken? Wilt u graag een vakman inhuren om een terrasoverkapping op maat te ontwerpen voor de tuin zodat u ook bij slecht weer lekker buiten kunt zitten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende gebieden binnen tuingerelateerde werkzaamheden in Horst. Van speeltoestellen tot blokhutten, wij hebben het allemaal. Dus neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij u precies kunnen helpen.

Ervaar onze klantgerichtheid

Wij hebben door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd dankzij onze klantvriendelijke en servicegerichte manier van werken. Wij vinden het belangrijk om te beseffen wie onze opdrachtgever is in Horst en wij doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen met het resultaat. Wij gaan allereerst met u om de tafel zitten en stellen een lijstje op aan wensen en verwachtingen die u hebt voor het project, of het nu om een eiken overkapping of een veranda gaat. Vervolgens stellen wij een ontwerp en een plan op en zodra u hiermee akkoord gaat, gaan wij daadwerkelijk aan de slag in Horst.

Maak uw tuin deel van uw woning

Sfeervol Buitenleven kan u van dienst zijn op zeer uiteenlopende gebieden. Zo hebben wij een zeer ruim aanbod aan producten in Horst. Een belangrijk product dat wij u aanbieden is afrastering. Wij bieden u allerlei hekken en poorten aan voor uw achtertuin. Dit is belangrijk omdat u op deze manier een soort wanden aanbrengt die uw tuin tot een grote houten woning in de openlucht maken.

Horst

Zo blijft het een deel van uw woning in plaats van onderdeel van de buitenwereld en dit maakt de kans groter dat u in de tuin gaat zitten in Horst.

Vraag het ons

Heb u interesse in onze diensten en wilt u direct exclusieve tuinhuizen bestellen in Horst? Klik dan even verder op onze website of bel ons eens op. Wij staan u graag te woord en ons behulpzame personeel vertelt u exact wat wij allemaal voor u kunnen doen in Horst.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44