Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

kleine overkapping

Kleine overkapping in de tuin

Wil je graag een kleine overkapping in je tuin? Om samen langer van het buitenseizoen te kunnen genieten? Sfeervol Buitenleven heeft diverse prachtige overkappingen voor een kleine tuin, zoals overkappingen van Lugarde, Woodvision en nog veel meer. Ook bieden we je de mogelijkheid om een kleine overkapping op maat te laten maken. En kun je bij ons terecht voor een kleine overkapping aan huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Kleine overkappingen inspiratie

De sfeervolle overkappingen van Exterior Living

Wij hebben voor je prachtige, modulaire overkappingen van Exterior Living, waarbij aluminium met hout wordt gecombineerd. Exterior Living biedt je een sfeervolle kleine overkapping van grenen met een lamellendak en eventueel lamellenpanelen in de wand.

Lugarde overkapping voor een kleine tuin

Ook Lugarde levert een kleine overkapping. Ze leveren met name bouwpakketten van kleine overkappingen met daken in allerlei vormen van vurenhout, dat in de fabriek kan worden behandeld met impregnant of een grondlaag. Daarnaast heeft Lugarde ook een panelensysteem met douglas en syberisch lariks.

Kleine overkapping van Hillhout

Net als Lugarde levert ook Hillhout bouwpakketten van overkappingen. Je kunt kiezen voor een kleine overkapping met plat dak, zadeldak of kapschuur model. Vaak wordt er gekozen voor een kleine overkapping in duurzaam douglas hout, maar vuren is ook mogelijk.

Woodpro overkappingen

Woodpro levert een kleine overkapping van vurenhout, die in de fabriek kan worden behandeld met impregnant of een grondlaag.

Bekijk de verschillende overkappingen in onze showtuin

Bij ons heb je dus uitgebreide keuze als je op zoek bent naar een kleine overkapping voor je tuin. We willen zoveel mogelijk wensen van onze klanten realiseren. Het is echt onze passie om daar een juiste invulling aan te geven. Daarom kun je bij ons ook een overkapping voor een kleine tuin op maat laten maken, zoals een kleine overkapping aan huis. Kom gerust eens langs in onze showtuin om ons aanbod overkappingen te bekijken. We staan hier ook voor je klaar met vakkundig advies en een lekker kopje koffie. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we op afspraak. Wil je langskomen in onze showtuin? Bel ons dan van tevoren om een afspraak te maken.

Wil je een kleine overkapping in je tuin? Neem contact op

Wij zijn al sinds 2008 een betrouwbare en gevestigde leverancier van overkappingen. Wil jij langer samen kunnen genieten van het buitenseizoen? Wij voorzien je graag van een prachtige kleine overkapping die aan al je wensen voldoet. Wil je een afspraak met ons maken? Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Bel dan naar 0485 – 318 744 of stuur een e-mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl.

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44