Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Bekijk de website

Woont u in de buurt van Lent en wilt u graag uw tuin opnieuw indelen? Bent u van plan om uw huidige tuinhuisje te vervangen en bent u daarom aan het kijken naar nieuwe en duurzame blokhutten? Of hebt u interesse in het aanleggen van een eiken overkapping voor uw terras maar moet deze eerst nog op maat worden gemaakt? Wij zijn het antwoord op al uw vragen en problemen in tuingerelateerde zaken. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij doen ons best om uw buitenleven en uw tuinervaring in Lent zo goed mogelijk te verbeteren. Kijk op onze website voor ons volledige overzicht aan producten en diensten.

Ervaar onze aanpak

Wanneer u ons benadert voor het verzorgen van uw terrasoverkapping, houten zwembad, kippenhok, veranda of een ander product, dan zult u al snel opmerken hoe klantgericht wij te werk gaan. Voor al ons werk gaan wij namelijk in gesprek met onze klanten in Lent. Wij komen graag eens langs voor een kennismakingsgesprek en indien nodig om uw tuin op te meten. Wij zullen vervolgens aan u vragen wat u zoal in gedachten had en wij horen graag al uw wensen en verwachtingen van onze experts. Zij stellen een plan op in Lent en op verzoek verzorgen wij zelfs een gehele houten woning in uw achtertuin.

Ontdek ons tuinhuisje

Één van de populairste producten die Sfeervol Buitenleven verkoopt in Lent is het tuinhuisje. Tuinhuizen komen er in alle soorten en maten en ze worden dan ook zeer verschillend gebruikt door de eigenaar. U kunt er natuurlijk uw gereedschap in kwijt, maar u kunt ze ook gebruiken voor luxere doeleinden. Speciaal met dat laatste in gedachten bieden wij u een hele reeks aan exclusieve tuinhuizen aan.

Lent

U kunt het beste even contact opnemen om alle mogelijkheden in Lent te ontdekken. Wij staan u graag persoonlijk te woord op dit gebied.

Neem contact op!

Wilt u graag wat meer weten over ons werk? Kijk dan gerust even verder op onze website en ontdek meer over het aanbod in Lent. U kunt natuurlijk ook even contact opnemen met onze behulpzame medewerkers. Zij vertellen u exact wat wij zoal doen in Lent.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44