Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Kies voor de specialist

Woont u in Limburg en wilt u op korte termijn uw tuin flink aanpassen? Bent u van plan om de tuin gereed te maken voor de zomer en zoekt u momenteel alle catalogussen af op zoek naar de mooiste tuinhuizen? Bent u op zoek naar een tuinbedrijf dat een veranda op maat kan aanleggen in uw achtertuin? Of hebt u simpelweg wat vragen over wat een houten woning in de tuin nu precies inhoudt? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Sfeervol Buitenleven, uw specialist in alles dat met uw tuin in Limburg te maken heeft.

Beleef een klantgerichte werkwijze

Wij houden vast aan een geheel eigen en unieke klantvriendelijke manier van werken. Zo vinden wij het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze resultaten in Limburg en is ons hele bedrijf op uw wensen ingericht. Wij hebben niet voor niets de afgelopen jaren ons assortiment aan producten zo stevig uitgebreid. Dit is allemaal in relatie met vragen en wensen van onze klanten gebeurd. Zij wilden bijvoorbeeld meer keuze op het gebied van blokhutten en zo zijn wij met meerdere leveranciers gaan samenwerken en hebben wij ons netwerk uitgebreid. Ook horen wij graag wat u denkt over onze exclusieve tuinhuizen in Limburg om ons aanbod hierop af te stellen.

Bescherm uw tuinervaring

Wilt u graag genieten van uw eigen tuin in Limburg? Zit u graag buiten, maar voelt u uzelf genoodzaakt om naar binnen te vluchten wanneer het regent of wanneer de temperatuur daalt? Wat dacht u van een prachtige en professionele terrasoverkapping? Sfeervol Buitenleven kan u een overkapping op maat leveren en wij kunnen deze van verschillende materialen vervaardigen.

Limburg

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige exclusieve eiken overkapping, maar er zijn ook veel andere mogelijkheden in Limburg. Voor een volledig overzicht kunt u het beste contact opnemen met ons behulpzame personeel.

Vraag een persoonlijke offerte aan

Wilt u graag wat meer weten of hebt u interesse in ons werk in Limburg? Neem gerust een kijkje op onze website of neem vandaag nog contact op met ons en vraag een persoonlijke offerte aan in Limburg. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44