Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Luxe houten overkapping

Geniet samen langer van het buitenseizoen door een luxe overkapping van Sfeervol Buitenleven aan te schaffen. Wij bieden je ontzettend veel mogelijkheden voor een luxe houten overkapping. Zo kun je bij ons kiezen voor een luxe overkapping aan huis, maar ook een luxe overkapping in je tuin. En wat dacht je van een prachtige luxe douglas overkapping? Wij kunnen ook een luxe overkapping op maat voor je maken. Neem contact op voor meer informatie of als je een vraag hebt.

Inspiratie luxe overkappingen

Luxe overkapping op maat laten maken

Bij Sfeervol Buitenleven hebben we onze eigen maatwerk lijn, genaamd DesignLine. Dat betekent dat we een luxe overkapping op maat voor je kunnen maken. Hierbij staan jouw wensen centraal. Wil je een overkapping aan huis? Of toch een overkapping in je tuin? Wij kunnen alles naar wens realiseren. De mogelijkheden die wij bieden voor onze maatwerk lijn zijn ongekend. Laat ons weten hoe jouw ideale luxe houten overkapping eruit ziet, dan zorgen wij ervoor dat deze gerealiseerd wordt!

Luxe douglas overkapping

Naast onze maatwerk lijn, bieden we je ook een luxe overkapping van andere hoogwaardige lijnen, zoals Lugarde, Woodvision en nog veel meer. Zo kun je bij ons ook kiezen voor een luxe douglas overkapping van Hillhout. Douglas hout is erg duurzaam. Een Hillhout luxe douglas overkapping wordt geleverd in bouwpakketten, met plat dak, zadeldak of kapschuur model.

Ervaar ook de sfeer van hout in je tuin

Wil je het hele jaar door kunnen genieten van je tuin, ongeacht het weer? Ga dan naar Sfeervol Buitenleven voor een luxe overkapping! Onze luxe overkappingen zijn niet zomaar overkappingen, ze hebben een stijlvol design, gaan lang mee en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Of je nu een extra buitenkamer wilt creëren, een barbecueplek wilt of meer opslagruimte nodig hebt, een luxe overkapping van Sfeervol Buitenleven biedt je de perfecte harmonie tussen luxe en comfort.

Kom langs in onze showtuin

Ben jij geïnteresseerd in een luxe overkapping van Sfeervol Buitenleven? Je bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom voor het uitzoeken van een luxe houten overkapping die bij je past. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0485 31 87 44. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Heb je vragen voor ons? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van een luxe overkapping aan huis of een luxe overkapping in de tuin? Neem ook dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44