Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?
Vriendelijk verzoek dan even dit bericht te lezen.
Op Hemelvaartsdag (26 mei) en met Pinksteren (5 & 6 juni) zijn wij gesloten.
skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Nieuw
in onze showtuin

Sfeervol Buitenleven blijft het assortiment uitbreiden. Regelmatig voegen we nieuwe producten toe en zullen deze ook plaatsen in onze showtuin van 2000 m2 (Berkenkamp 49, Vianen (bij Cuijk) te Noord-Brabant). Hieronder vindt u 2 producten die binnenkort in onze showtuin te zien zullen zijn. Het gaat om een mooi modern tuinhuis van Hermes en een stijlvolle Maluwi overkapping.

Hermes tuinhuis met overkapping

Hermes biedt moderne tuinhuizen met overkapping die volledig op maat samen te stellen zijn. Het dak kan met of zonder overstek worden uitgevoerd. Deze tuinhuizen worden gemaakt met EPS sandwichpanelen, zo is uw tuinhuis goed geïsoleerd en onderhoudsvrij. Ook ontstaat er geen condensvorming, wat de kans op roestende spullen verminderd. Alles wordt ondersteund door een goed doordachte stalen constructie.

hermes tuinhuis

Maluwi overkapping

Met deze stijlvolle overkapping geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Hoe u de constructie opbouwt en inricht kunt u volledig zelf bepalen. Panelen en wanden kunt u kiezen naar eigen smaak. Het geraamte is van aluminium en de wanden en het dak van thermisch gemodificeerd hout. De overkapping kan zowel vrijstaand als aangebouwd worden geplaatst. De Maluwi overkapping kunt u bijvoorbeeld gebruiken als poolhouse, buitenbar, buitenlounge enz.

maluwi overkapping

Back To Top 0485 - 31 87 44