Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Het antwoord op al uw vragen

Komt u uit Nijmegen en wilt u graag meer plezier uit uw tuin halen? Wist u dat steeds meer Nederlanders zich op hun tuin richten en proberen om hun buitenleven te verbeteren? Tuinbedrijven zijn daarvoor natuurlijk van groot belang. Zij kunnen u exclusieve tuinhuizen leveren en u alles vertellen wat u moet weten over bijvoorbeeld een eiken overkapping. Het liefst gaat u natuurlijk voor een tuinbedrijf dat veel professionele ervaring heeft en tegelijkertijd bekend staat om de klantgerichte aanpak. Welkom bij Sfeervol Buitenleven, uw specialist in alle tuingerelateerde zaken in Nijmegen. Wij beantwoorden al uw vragen en lossen al uw problemen in de tuin op.

Bekijk onze producten

Wij bestaan al vele jaren in Nijmegen, maar tot en met 2008 werkten wij onder de naam Hofmans tuinhuizen. Sinds de overname een aantal jaar geleden, hebben wij de kwaliteit van ons werk sterk verbeterd door met steeds professionelere mensen samen te werken en ons netwerk constant uit te bereiden. Dit heeft ons bijvoorbeeld controle over de mooiste veranda opgeleverd. Maar ook hebben wij ons aanbod aan producten sterk vergroot door de laatste jaren heen. Wij kunnen u helpen met al uw tuinwensen in Nijmegen, maar om u toch een beetje een idee te geven, staan hieronder een aantal van onze populairste producten op een rijtje:

  • Tuinhuisjes, blokhutten, chalets en garages
  • Tuinschermen, schuttingen, poorten en afrasteringen
  • Terrasoverkapping, priëlen, en pergola’s
  • Tuinmeubelen, tuinartikelen, speeltoestellen en dierenverblijven
  • Trampolines, buitenspeelgoed, houten zwembad en sauna

Nijmegen

Ontdek ons tuinhuisje

Hierboven staan dus een aantal van de populairste producten die wij verkopen, waaronder het tuinhuisje. Een ware houten woning in uw achtertuin in Nijmegen, of simpelweg een hok om uw tuingereedschap te plaatsen, het tuinhuisje dient vele verschillende doeleinden. Voor al van deze doeleinden hebben wij een mooi aanbod aan modellen opgesteld. U kunt het beste even contact opnemen met onze experts van Sfeervol Buitenleven in Nijmegen.

Kijk op de website

Wilt u graag wat meer weten over ons aanbod in Nijmegen? Op onze website leest u meer over onze tuinhuisjes, evenals andere producten die wij u aanbieden. Kijk hier gerust even rond. Wij leggen u graag uit hoe wij u verder nog van dienst kunnen zijn in Nijmegen.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44