Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Kies voor de specialist

Woont u in Oss en wilt u graag uw tuin eens opnieuw gaan inrichten? Bent u op zoek naar nieuwe en duurzame tuinhuizen die uw huidige schuurtje kunnen vervangen? Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van terrasoverkapping zodat u voortaan in de zomer lekker in de tuin kunt zitten, zelfs wanneer het regent? Of hebt u gewoon enkele vragen over het aanleggen van een houten zwembad in uw achtertuin in Oss? In al deze gevallen zijn wij de expert met het antwoord. Welkom bij Sfeervol Buitenleven, uw specialist in alles dat met uw tuintje te maken heeft.

Bekijk het veelzijdige assortiment

Wij bestaan al geruime tijd, maar wij hebben de afgelopen jaren ons aanbod aan producten in Oss sterk uitgebreid en met goede reden. Wij willen u namelijk een zo goed mogelijk totaalplaatje bieden en wij proberen u te informeren en bij te staan in alles dat met uw tuin te maken heeft, van persoonlijk advies tot praktische voorwerpen. Wij bieden zeer veel verschillende producten aan in Oss, de belangrijkste hiervan hebben wij op een rijtje gezet :

  • Blokhutten, tuinhuisjes en chalets
  • Eiken overkapping van uw terras en veranda
  • Tuinschermen, schuttingen, afrasteringen en poorten
  • Groot en klein tuinmeubilair en artikelen zoals tafels en stoelen
  • Dierenverblijven van verschillende formaten

Oss

Lees meer over de blokhut

Hierboven ziet u een lijstje aan de populairste producten die wij verkopen in Oss en vooraan staat de blokhut. De blokhut is een mooie houten woning die wij voor u in de tuin plaatsen. U kunt het ook zien als een soort exclusieve tuinhuizen. Wij kunnen deze helemaal zelf op maat bouwen voor u, maar wij kunnen natuurlijk ook bij u langs komen in Oss om een standaardmodel ter plaatse te monteren. Wij doen beide opties met veel plezier en laten de keuze geheel aan u over.

Vraag een persoonlijke offerte aan

Heb u interesse in onze diensten, of bijvoorbeeld een houten veranda in Oss? Kijk dan op de website van Sfeervol Buitenleven en ontdek meer informatie. Ook kunt u natuurlijk een persoonlijke offerte aanvragen. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod in Oss.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44