Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Houten overkapping aan huis

Wil je een overkapping aan huis? Voor een houten overkapping aan huis ga je naar Sfeervol Buitenleven! Wij kunnen deze uitvoeren in onze eigen maatwerk lijn, maar hebben ook lijnen van Lugarde, Woodvision en meer voor je. Met een overkapping aan huis vast kun je je leefruimte uitbreiden. De overkapping aan huis kan dienen als een verlengstuk van je woonkamer, terwijl het je de mogelijkheid biedt om het hele jaar door te genieten van de buitenlucht. Ongeacht het weer! Dus wil jij een houten overkapping aan huis vast? Zoals een douglas overkapping aan huis? Neem contact op met Sfeervol Buitenleven voor meer informatie of als je vragen hebt.

Inspiratie overkapping aan huis

Overkapping aan huis op maat laten maken

Wij beschikken over onze eigen maatwerk lijn, genaamd DesignLine. Hierdoor kunnen we een overkapping aan huis op maat voor je maken. Doordat wij een houten overkapping aan huis op maat kunnen maken, kunnen wij alles naar wens realiseren. De mogelijkheden voor een overkapping aan huis vast zijn hierdoor ongekend. Hoe ziet jouw ideale overkapping eruit? Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat jouw wensen werkelijkheid worden!

Douglas overkapping aan huis

Bij ons kun je een overkapping aan huis op maat laten maken, maar heb je ook de keuze uit andere hoogwaardige lijnen voor je overkapping, zoals Lugarde, Woodvision en nog veel meer. Zo hebben we ook een prachtige douglas overkapping aan huis voor je van Hillhout. Een overkapping gemaakt van douglas hout is erg duurzaam. Daarnaast wordt de douglas overkapping van Hillhout geleverd in handige bouwpakketten, met plat dak, zadeldak of kapschuur model. Een overkapping aan huis vastmaken is hierdoor zo gedaan!

Ervaar ook de sfeer van hout in je tuin

Wie een houten overkapping aan huis wil, is bij Sfeervol Buitenleven aan het juiste adres. Met een overkapping aan huis vast ben je altijd beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Je kunt buiten zijn, zonder dat je bang hoeft te zijn om nat te worden. Daarbij kan een overkapping aan huis vast de waarde van je huis verhogen. En het hout voegt ook nog eens stijl, charme en warmte toe aan je tuin. Redenen genoeg dus om een overkapping aan huis vast te laten maken. Kies voor een van onze prachtige houten overkappingen of laat er een op maat maken en verleng je buitenseizoen!

Maak een afspraak en kom langs

Ben jij geïnteresseerd in een overkapping aan huis van Sfeervol Buitenleven? We nodigen je van harte uit om langs te komen in onze showroom, waar je onze uitgebreide collectie houten overkappingen van dichtbij kunt bekijken. Maak hiervoor wel eerst een afspraak door te bellen naar 0485 31 87 44. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een houten overkapping aan huis vast? Zoals een douglas overkapping aan huis? Neem ook dan gerust contact op. We helpen je namelijk graag.

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44