Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinoverkappingen van het beste hout

Wilt u een overkapping laten aanleggen in uw tuin en zoekt u hiervoor een bedrijf die dit professioneel kan verzorgen? Neem dan contact op met Sfeervol Buitenleven voor de meest exclusieve overkappingen voor tuin en terras. Wij leveren overkappingen op maat maar van het allerbeste hout dat verkrijgbaar is en werken de overkapping netjes af voor het beste resultaat. Lees verder over de mogelijkheden die wij bieden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Eiken overkappingen van topklasse

Onze eiken overkappingen blinken uit vanwege hun duurzaamheid en uitstraling. Met overkappingen van eikenhout verzekerd u zichzelf van jarenlang tuinplezier onder een droog dak.

Uw specialist voor tuinhout

Sfeervol Buitenleven is de specialist op het gebied van houten producten voor tuin en terras. Wij leveren vooral producten die wij geheel op maat maken voor onze klanten. Onze speerpunten zijn kwaliteit, gedegenheid, exclusiviteit en maatwerk. En dat doen we ook nog eens met de beste service die u zich maar kunt bedenken. Met onze overkapping verlengt u het zomerseizoen en creëert u de mogelijkheid om zelfs in de winter buiten van uw tuin te genieten.

Vrijstaand of aan het huis geplaatst

U kunt ervoor kiezen om een overkapping tegen uw huis te laten plaatsen. Het voordeel van deze overkappingen is dat u uw huiskamer een beetje de tuin inbrengt. Om teveel verlies van daglicht te voorkomen kunnen wij deze overkapping voorzien van een transparant dak. Een tweede mogelijkheid is om de overkapping vrijstaand in uw tuin te laten plaatsen. Deze overkapping geeft veel mogelijkheden om maximaal plezier te hebben van uw tuin.

Meer dan alleen een overkapping

Wij leveren nog veel meer dan alleen overkappingen. Wij kunnen blokhutten leveren die voorzien kunnen worden van sauna’s en wij kunnen uw oprijlaan voorzien van een carport die geheel op maat gebouwd wordt zodat het een mooi geheel vormt met uw huis. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn bij ons.

 • Vlonders
 • Blokhutten
 • Veranda’s
 • Tuinhuizen
 • Overkappingen
 • Chalets
 • Carports
 • Priëlen
 • Tuinschermen en schuttingen
 • Pergola’s
 • Houten zwembaden

overkappingen

Neem contact op voor meer info

Zoekt u een echte topper voor een terrasoverkapping in uw tuin? Neem dan contact op met ons. Wij leveren overkappingen van top klasse die duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Wij komen graag bij u langs om u te laten zien wat wij allemaal kunnen en wij geven u dan met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte.

Back To Top 0485 - 31 87 44