Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Elk seizoen van de tuin genieten

Zoekt u naar een mogelijkheid om langer van uw tuin te genieten? Neem dan contact op met Sfeervol Buitenleven. Wij zijn de specialisten op het gebied van een op maat gemaakte overkapping voor uw tuin. Wij kunnen een terrasoverkapping maken voor u die geheel op maat is gemaakt en wij garanderen u daarbij absolute top klasse die jarenlang garant staat voor tuinplezier in alle seizoenen. Lees verder wat wij allemaal kunnen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies.

De expert in houten tuinproducten

Sfeervol Buitenleven is de expert op het gebied van uitbreidingen voor in de tuin van het beste hout. Wij leveren tuinhuisjes, priëlen, blokhutten, veranda’s, schuttingen en nog veel meer. En niet alleen dat, wij garanderen ook exclusiviteit en absolute topklasse. Bij ons komt alleen het beste hout de werkplaats binnen en onze vaklieden zijn stuk voor stuk specialisten die weten hoe ze van een stuk hout een prachtig mooie terrasoverkapping kunnen maken.

Terrasoverkappingen van top kwaliteit

Wij leveren niet zomaar een terrasoverkapping. In onze ogen moet de overkapping gewoon helemaal af zijn. Wij kunnen de overkapping geheel op maat voor u maken en over de installatie van uw nieuwe terrasoverkapping hoeft u zich ook geen zorgen te maken, ook dat verzorgen wij voor u met de beste vakmensen die er te krijgen zijn.

We doen meer dan alleen overkappingen

Wij willen graag uitdragen dat wij meer kunnen dan alleen een terrasoverkapping maken. Wanneer u een top klasse blokhut zoekt van het beste hout dan bent u bij ons aan het goede adres. Naast een terrasoverkapping kunnen wij ook schuttingen, pergola’s en vlonders leveren voor in de tuin en terras. Lees hieronder wat wij aan kunnen bieden.

Vrijstaand of tegen uw huis aangebouwd

Wij kunnen verschillende opties aanbieden voor uw terrasoverkapping. Wij kunnen de overkapping centraal in de tuin plaatsen maar we kunnen deze ook aansluiten op uw woning. U kunt ook voor verschillende houtsoorten kiezen waarbij vooral onze eiken terrasoverkapping een aanrader is.

 • Overkappingen
 • Priëlen
 • Blokhutten
 • Veranda’s
 • Tuinhuizen
 • Chalets
 • Carports
 • Tuinschermen en schuttingen
 • Pergola’s
 • Houten zwembaden
 • Vlonders

Terrasoverkaping

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u een top klasse terrasoverkapping? Neem dan contact op met Sfeervol Buitenleven op voor een mooie offerte voor een terrasoverkapping van top kwaliteit. Wij komen graag bij u langs om u een voorstel te geven voor de overkapping zoals u die in gedachten heeft en geven u dan graag een geheel vrijblijvende offerte.

Back To Top 0485 - 31 87 44