Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tuinhuis op maat

Tuinhuizen speciaal op maat gemaakt

Wilt u uw tuin laten voorzien van een tuinhuis op maat? Informeer dan bij Sfeervol Buitenleven voor een passend voorstel voor een tuinhuis dat geheel op maat kan worden gemaakt. Wij staan voor top kwaliteit, exclusiviteit en een top service om onze klanten het beste van het beste te geven. Wij kunnen nog veel meer leveren voor tuinen zoals veranda’s, carports, overkappingen en nog meer zodat u reden genoeg heeft om eens vrijblijvend bij ons te informeren naar de mogelijkheden.

De specialist voor de beste tuinhuizen

Sfeervol Buitenleven is de specialist op het gebied van op maat gemaakte tuinhuizen. Met een tuinhuis op maat van ons bent u voorzien van een top klasse product dat jarenlang mee zal gaan en geheel is afgestemd op uw wensen. Wij maken echter nog veel meer dan alleen tuinhuizen. Wij kunnen ook veranda’s, blokhutten, priëlen, schuttingen, carports en andere producten van hout maken voor uw tuin.

Maatwerk Tuinhuizen van Sfeervol Buitenleven

Wij hebben de afgelopen jaren een aantal prachtige tuinhuizen mogen maken in onze eigen maatwerk lijn, meestal in combinatie met een overkapping. Zie hieronder een kleine greep hieruit. Op de projectpagina kunt u van een aantal projecten nog meer foto’s bekijken.

Exclusief tuinhuisje van top kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar exclusiviteit voor uw tuinhuis dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want daar onderscheiden we ons n.l. in. Wij produceren elk tuinhuisje voor de klant en waarborgen daarbij dat het aan kwaliteit aan niets zal ontbreken. Met een tuinhuisje van Sfeervol buitenleven geheel op maat gemaakt bent u er zeker van dat u een tuinhuis krijgt waar u weinig onderhoud aan zult hebben en dat jarenlang mee zal gaan.

Meer dan alleen tuinhuizen

Wij maken naast een tuinhuis nog meer voor de tuinen zoals veranda’s, schuttingen, carports, overkappingen, pergola’s en vlonders. Al deze houten producten blinken uit in top kwaliteit en staan garant voor jarenlang plezier in de tuin zonder al te veel onderhoud. Lees hieronder wat wij allemaal kunnen maken of informeer bij ons om te weten te komen of wij het houten product voor uw tuin kunnen maken waar u naar op zoek bent.

 • Carports
 • Blokhutten
 • Veranda’s
 • Tuinschermen en schuttingen
 • Tuinhuizen
 • Overkappingen
 • Chalets
 • Priëlen
 • Pergola’s
 • Houten zwembaden
 • Vlonders

Informeer nu naar het mooiste tuinhuis

Wilt u de tuin nieuw leven inblazen met een tuinhuis op maat? Neem dan contact op met Sfeervol Buitenleven voor een voorstel. Wij kunnen u professioneel advies geven en een voorstel doen waar u misschien nog nooit aan gedacht heeft. Met een tuinhuis van ons bent u er zeker van dat u top kwaliteit krijgt en dat u jarenlang plezier zult hebben van uw tuin in elk seizoen van het jaar.

Projecten

  Advies inwinnen?
  Wij helpen u graag verder
  Back To Top 0485 - 31 87 44