Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met overkapping in vele soorten

Wil je graag een tuinhuis met overkapping in je tuin? Van een tuinhuis met overkapping modern tot een tuinhuis met overkapping landelijk, wij hebben voor elke stijl een passend houten tuinhuis met overkapping. In ons assortiment vind je bouwpakketten van verschillende leveranciers, maar we bieden je ook de mogelijkheid om een tuinhuis met overkapping op maat te laten maken. Bij ons kan vrijwel alles op maat en naar wens gemaakt worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Opgeleverde overkappingen met tuinhuis

Tuinhuis met overkapping van Lugarde

Als je een tuinhuis met overkapping wilt, is Lugarde een uitstekende keuze. Met een tuinhuis van Lugarde beleef je vele ontspannende momenten samen met familie en vrienden, maar kun je ook even fijn alleen genieten van de rust in je eigen omgeving.

Tuinhuis met overkapping van douglas hout

Hillhout heeft ook prachtige tuinhuizen, zoals een tuinhuis met overkapping van douglas hout. Een tuinhuis van douglas hout heeft een natuurlijke, karakteristieke uitstraling. Zonder behandeling ontstaat er een natuurlijke vergrijzing. En dit gaat niet ten koste van de duurzaamheid van de tuinhuizen!

Moderne tuinhuizen van Exterior Living

Een tuinhuis met overkapping moet niet alleen handig zijn, het moet er ook goed uit zien. Daarom heeft Exterior Living een prachtige collectie moderne tuinhuizen ontwikkeld. Deze tuinhuizen zijn van Belgische topkwaliteit en in verschillende stijlen verkrijgbaar.

Woodpro

Dan hebben we ook nog Woodpro voor je. Woodpro biedt blokhutten, garages en veranda’s tegen betaalbare kwaliteit.

Tuinhuis met overkapping inclusief montage

De keuze is reuze bij Sfeervol Buitenleven. Bij ons vind je zeker een tuinhuis met overkapping die aan al je wensen voldoet. Daarbij kun je er ook voor kiezen om een tuinhuis met overkapping op maat te laten maken. En wij bieden je een tuinhuis met overkapping inclusief montage! Kom gerust eens langs in onze showtuin om ons aanbod tuinhuizen te bekijken. Hier kun je ook terecht voor vakkundig advies en staat de koffie altijd voor je klaar. We willen zoveel mogelijk wensen van onze klanten kunnen realiseren. Daar een juiste invulling aan geven is echt onze passie. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we daarom op afspraak. Wil je onze showtuin komen bekijken? Bel dan van tevoren om een afspraak te maken.

Tuinhuis met overkapping van Sfeervol Buitenleven

Al sinds 2008 is Sfeervol Buitenleven een betrouwbare en gevestigde leverancier van tuinhuizen. Zo ook van een tuinhuis met overkapping, zowel modern als landelijk. Wij voorzien je dan ook graag van een prachtig tuinhuis met overkapping van dat aan al je wensen voldoet. Wil je een afspraak met ons maken? Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Bel dan naar 0485 – 318 744 of stuur een e-mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl.

Projecten

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44