Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Bezoek de tuinhuis showroom van Sfeervol Buitenleven

Ben je op zoek naar een tuinhuis? Bezoek de tuinhuis showroom van Sfeervol Buitenleven! Ons assortiment is ongekend groot op het gebied van tuinhuizen en bergingen. Van klassieke, traditionele tuinhuizen tot strakke en moderne tuinhuizen, in onze tuinhuis showroom in Brabant vindt u tuinhuizen in verschillende stijlen. Daarbij kan bijna alles op maat en naar wens gemaakt worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze tuinhuis showroom!

Tuinhuis inspiratie

Maatwerk tuinhuizen

Bij Sfeervol Buitenleven maken we tuinhuizen op maat. We hebben de afgelopen jaren al een aantal prachtige tuinhuizen mogen maken, meestal in combinatie met een overkapping. Maar natuurlijk hoeft dit niet. Door je tuinhuis op maat te laten maken, weet je zeker dat je tuinhuis aan al je wensen voldoet. Wij vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden die wij bieden voor het op maat maken van een tuinhuis in onze tuinhuis showroom.

Tuinhuizen in onze showroom

In onze tuinhuis showroom vind je ook tuinhuizen van Lugarde, Hillhout, Exterior Living en Woodpro. In een tuinhuis van Lugarde beleef je veel ontspannende momenten samen met je familie en vrienden en kun je even fijn alleen genieten van de rust in je eigen omgeving. De tuinhuizen in onze showtuin van Hillhout zijn gemaakt van douglas hout, waardoor ze een natuurlijke en karakteristieke uitstraling hebben. Exterior Living heeft een prachtige collectie moderne tuinhuizen in verschillende stijlen. En Woodpro? Woodpro biedt blokhutten, garages en veranda’s tegen betaalbare kwaliteit. In onze tuinhuis showroom in Brabant kun je al deze tuinhuizen bekijken.

Persoonlijke aandacht

Wij verwelkomen je graag tijdens openingstijden in onze tuinhuis showroom. Hier kun je genoeg inspiratie opdoen. Wil je onze hulp bij het vinden van een tuinhuis? Wij plannen graag ruim de tijd in om je vragen te beantwoorden, je plannen te bespreken en een ontwerp en/of offerte voor je te maken. Als je dat op prijs stelt, adviseren we je van tevoren een afspraak te maken. Bel ons gerust, dan kijken we samen wanneer je het beste langs kunt komen in onze tuinhuis showroom in Brabant.

Langskomen in de tuinhuis showroom? Maak een afspraak

Wil je de verschillende tuinhuizen bekijken in onze tuinhuis showroom? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van een tuinhuis? Bel ons gerust op 0485 31 87 44, stuur een e-mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl of vul het contactformulier op de website in. Hopelijk tot ziens in onze showroom met tuinhuizen!

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44