Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Op maak gemaakt tuinhuizen van top klasse

Wilt u vaker genieten van uw tuin dan alleen in de zomer? Dan is een tuinhuis de oplossing voor u. Met de tuinhuizen die Sfeervol Buitenleven levert bent u er zeker van dat u in alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Ervaar hoe leuk het is om ’s winters de roodborstjes in uw tuin te zien of organiseer een knus middagje theedrinken met uw vrienden in het tuinhuis in uw tuin. Met onze tuinhuizen bent u verzekerd van top kwaliteit en een top service voor plezier in uw tuin in alle jaargetijden.

De hout specialist voor alle tuinproducten

Sfeervol Buitenleven is een expert op het gebied van op maat gemaakte producten voor de tuin. Wij maken pergola’s, blokhutten, veranda’s, vonders, schuttingen en tuinhuisjes van absolute top klasse. Daarbij garanderen wij exclusiviteit voor onze producten omdat we alles op maat maken. De kans dat u ergens anders een tuinhuis zult tegenkomen dat hetzelfde is als het tuinhuis dat u heeft aangeschaft bij ons.

Een exclusief tuinhuisje op maat gemaakt

Wij maken niet zomaar een tuinhuis voor u wanneer u daar om vraagt. Wij maken er echt wat van en zorgen ervoor dat het huisje helemaal is afgestemd op uw wensen. Met een tuinhuis van ons bent u er zeker van dat u echte top klasse krijgt met het beste hout dat er te krijgen is. Onze vaktimmerlieden zorgen ervoor dat het tuinhuisje zo in elkaar zit dat het jarenlang mee zal gaan en dat het weinig onderhoud nodig heeft.

Wij maken nog veel meer voor de tuin

We laten het niet alleen bij het maken van tuinhuisjes. Wij maken ook vele andere top klasse producten zoals veranda’s, priëlen, vlonders. schuttingen, carports en nog veel meer. Voor alle producten staan wij voor de beste kwaliteit en exclusiviteit.

 • Veranda’s
 • Blokhutten
 • Vlonders
 • Tuinhuizen
 • Overkappingen
 • Priëlen
 • Chalets
 • Carports
 • Tuinschermen en schuttingen
 • Pergola’s
 • Houten zwembaden

tuinhuis

Neen contact met ons op voor een advies

Wilt u uw tuin verfraaien met een prachtig mooi tuinhuis van top klasse? Neem dan contact op met ons voor een voorstel. Wij geven u met alle plezier een advies voor een tuinhuis dat wij geheel op maat kunnen maken voor u en wij garanderen u dat u jarenlang plezier zult hebben van uw tuin in alle seizoenen van het jaar. Wij geven u uiteraard ook graag een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken.

Back To Top 0485 - 31 87 44