Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Ga voor de specialist

Woont u in de buurt van Uden en wordt het tijd om uw tuin eens opnieuw in te richten? Wilt u graag uw schuurtje laten vervangen en bent u daarom op zoek naar nieuwe en duurzame tuinhuizen? Zoekt u een professioneel tuinbedrijf dat u kan helpen bij het vervaardigen en leveren van een terrasoverkapping op maat? Of zoekt u simpelweg wat advies op het gebied van een houten woning? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij zijn uw specialist in al uw tuingerelateerde vragen, wensen en problemen in de omgeving van Uden.

Kies voor klantvriendelijkheid

Wij zijn niet zomaar een tuinbedrijf. Wij staan namelijk bekend om onze klantgerichte aanpak in Uden. Wij zijn erg trots op onze bijzonder hoge klanttevredenheid en wij zouden graag onze servicegerichte aanpak gebruiken om ook uw tuinervaring te verbeteren, bijvoorbeeld door aanleg van een professionele veranda of door u in te lichten over uw mogelijkheden binnen exclusieve tuinhuizen. Wij komen graag langs in Uden om een kennismakingsgesprek te voeren waarin u ons uitlegt wat u zoal in gedachten had voor uw tuin. Vervolgens zullen wij samen met u de mogelijkheden doornemen en een passende oplossing voor uw probleem vinden of een antwoord op uw vraag verstrekken.

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Sfeervol Buitenleven heeft vele jaren ervaring binnen ons vakgebied en door die verschillende jaren hebben wij ons assortiment flink uitgebreid. U kunt vandaag de dag bij ons terecht in Uden voor de meest uiteenlopende producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinhuisjes, blokhutten, chalets en garages. Maar ook een eiken overkapping van uw terras of een priel en pergola kunt u bij ons vinden. En wat dacht u van ons ruime aanbod in tuinschermen, schuttingen, afrasteringen en bijpassende poorten? Ook exclusievere producten zoals houten zwembaden en sauna’s kunt u bij ons vinden in Uden.

Uden

Meer weten?

Wilt u graag wat meer weten over ons werk in Uden? Kijk gerust verder op onze website of neem contact op met de behulpzame medewerkers van Sfeervol Buitenleven. Zij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden in Uden.

Back To Top 0485 - 31 87 44