Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Kies voor kwaliteit

Welkom bij Sfeervol Buitenleven, uw specialist in al uw tuingerelateerde wensen in Venlo. Wij zijn een tuinbedrijf dat er op is ingericht om uw buitenleven zo goed mogelijk te verbeteren en uit te breiden. Steeds meer Nederlanders nemen stappen om zo veel mogelijk van hun tuin te genieten en zo veel mogelijk tijd buiten door te brengen. Wij juichen deze ontwikkelding uiteraard van harte toe en proberen deze landgenoten tegemoet te komen door het verkopen van onder andere exclusieve tuinhuizen en het leveren van advies op het gebied van de houten woning. Wij staan altijd voor u klaar in Venlo.

Bekijk het veelzijdige assortiment

Tot voor kort stonden wij bekend onder een andere naam. Hofmans tuinhuizen werd in 2008 overgenomen en sindsdien hebben wij de kwaliteit van ons vakwerk sterk verbeterd door gebruik te maken van een steeds groter netwerk aan deskundigen in Venlo en daarbuiten. Wij hebben daarnaast ons assortiment door de jaren heen zien groeien en wij bieden u nu meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Hieronder hebben wij een lijstje gemaakt van de populairste producten die wij aanbieden in Venlo. Het gaat her om de volgende producten:

  • Tuinhuisjes en blokhutten
  • Tuinschermen, schuttingen, afrasteringen en poorten
  • Verschillende vormen van tuinmeubilair en artikelen
  • Luxeartikelen zoals houten zwembaden en sauna’s
  • Overkapping van terras en veranda
  • Speeltoestellen en buitenspeelgoed
  • Dierenverblijven van verschillende formaten

Venlo

Geniet meer van uw tuin

Hierboven ziet u dus een lijstje van onze populairste producten en u zult waarschijnlijk ook niet verbaasd zijn om de terrasoverkapping hier tussen te zien staan. Dit is een product dat steeds vaker wordt aangevraagd door klanten in Venlo die graag meer van hun tuin willen genieten. Zo kunnen ze ook op regenachtige of koudere dagen lekker buiten zitten in de bescherming van bijvoorbeeld een eiken overkapping. Dit is natuurlijk een belangrijke zaak wanneer u meer van uw buitenleven in Venlo wilt genieten!

Ontdek uw mogelijkheden

Wilt u graag wat meer weten over ons aanbod en hebt u interesse in ons werk in Venlo? Neem dan snel contact op met Sfeervol Buitenleven en informeer naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag aan de telefoon of persoonlijk wat wij zoal allemaal voor u kunnen doen in Venlo.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44