Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Verwezenlijk uw buitenwensen

Woont u in de buurt van Venray en wilt u graag wat werk verrichten in de tuin of is dit gewoonweg noodzakelijk onder de huidige omstandigheden? Staat uw schuurtje op het punt om in te storten en bent u op zoek naar mooie tuinhuizen om uw schuurtje te vervangen? Wilt u graag een professioneel dierenverblijf aan te schaffen zodat u eindelijk kippen kunt gaan houden of hebt u meer interesse in een prachtige en duurzame eiken overkapping voor uw terras om langer te genieten van uw tuintje in Venray? Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij helpen u bij het verwezenlijken van een beter buitenleven.

Ontdek ons aanbod

Wij lopen al lange tijd mee op ons vakgebied en wij beschikken dan ook over ervaren en vakkundige medewerkers in Venray. Zij weten bovendien wat voor veelzijdige producten en diensten u zoekt om uw tuin te verbeteren. Wij hebben door de jaren heen ons aanbod sterk uitgebreid zodat u nu ook bij ons terecht kunt voor exclusieve tuinhuizen en allerlei andere tuinartikelen waaronder zelfs tuinspeelgoed. U zult gegarandeerd onder de indruk zijn van ons aanbod dat allerlei verschillende vakgebieden verenigt. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze blokhutten en houten zwembaden in Venray? Kijk eens op de website voor het volledige overzicht of kom langs in de showtuin en bekijk het zelf onder het genot van een kopje koffie.

Bekijk ons dierenverblijf

Wellicht één van de meest bijzondere en exclusieve producten die wij aan u kunnen aanbieden in Venray, is een dierenverblijf. Dit is wel even wat anders dan een veranda of zelfs een terrasoverkapping. Sfeervol Buitenleven kan u deze dierenverblijven aanbieden in zeer veel verschillende formaten. Het hangt natuurlijk af van de dieren die u in gedachten hebt die deze verblijven mogen gaan bewonen.

Venray

Wij bouwen speciaal op maat een paardenstal, kippenhok of hondenhok en alles daar tussenin. We kunnen ook een standaardmodel in Venray leveren en dit voor u monteren. Kies daarom voor een mooie houten woning voor uw huisdieren!

Bel ons eens op!

Wilt u graag wat meer weten over ons werk in Venray? Kijk dan even op de website van Sfeervol Buitenleven of bel ons eens op en vraag naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over ons werk in Venray.

Back To Top 0485 - 31 87 44