Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

veranda aan huis

Houten veranda aan huis

Wil je langer van het buitenseizoen kunnen genieten en een veranda aan huis laten maken? Bij Sfeervol Buitenleven ben je aan het juiste adres voor een houten veranda aan huis. Wij bieden je hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een douglas veranda aan huis, maar ook een veranda aan huis met glas. We kunnen zelfs een veranda aan huis op maat voor je maken! Dan ben je er zeker van dat je veranda aan al je wensen voldoet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een veranda aan huis van hout? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Veranda aan huis inspiratie

Hillhout veranda's

Als je een veranda aan huis wilt, kun je kiezen voor een Hillhout veranda. Hillhout levert bouwpakketten van veranda’s met plat dak, zadeldak of kapschuur model. Vaak wordt gekozen voor een douglas veranda aan huis, maar vuren is ook mogelijk.

De kwalitatief goede veranda's van Pext

Ook Pext biedt je diverse mogelijkheden voor een veranda aan huis. De veranda’s van Pext zijn kwalitatief goed. Ze worden geleverd in complete pakketten in douglas hout, waarbij het mogelijk is om het platte dak te voorzien van verschillende lichtstraten. Daarnaast leveren ze ook constructies van douglashout die vervolgens worden voorzien van een dak van glas of polycarbonaat.

Maatwerk veranda aan huis

Je kunt er ook voor kiezen om een veranda aan huis op maat te laten maken. Wij kunnen namelijk alles naar wens realiseren. De mogelijkheden voor maatwerk zijn ongekend. Wil je een veranda aan huis met glas? Of een douglas veranda aan huis? Laat het ons weten en wij realiseren de perfecte veranda voor jou!

Veranda showtuin

Bij Sfeervol Buitenleven doen we er alles aan om zoveel mogelijk wensen van onze klanten te realiseren. Het is onze passie om daar een juiste invulling aan te geven. Daarom kun je niet alleen bij ons terecht voor een veranda aan huis van diverse gerenommeerde merken, maar ook om een veranda aan huis op maat te laten maken. Wil je ons aanbod overkappingen eens bekijken? Wij beschikken over een prachtige showtuin en nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. Hier kun je ook terecht voor vakkundig advies en staat de koffie altijd klaar. We werken wel op afspraak om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wil je een bezoekje brengen aan onze showtuin? Bel dan van tevoren om een afspraak te maken.

Veranda aan huis laten maken

Sfeervol Buitenleven is al sinds 2008 een betrouwbare en gevestigde leverancier van veranda’s. Wil jij langer van het buitenseizoen kunnen genieten? Wij voorzien je graag van een prachtige veranda aan huis die aan al je wensen voldoet. Wil je een afspraak met ons maken? Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Bel dan naar 0485 – 318 744 of stuur een e-mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl.

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44