Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Kom langs in onze veranda showroom

Breng een bezoekje aan de veranda showroom van Sfeervol Buitenleven en bekijk ons uitgebreide aanbod veranda’s. Hier vind je onze eigen maatwerklijn, maar ook lijnen van Pext en Hillhout. Bij ons vind je ongetwijfeld de perfecte veranda voor jouw droomhuis. Of je nu zoekt naar een knusse plek om te ontspannen of een uitnodigende setting om vrienden en familie te ontvangen, wij hebben een veranda die aan al je wensen voldoet. Geniet samen langer van het buitenseizoen door langs te komen in onze veranda showroom en een prachtige veranda uit te zoeken!

veranda showroom

Tijdens openingstijden ben je altijd van harte welkom in onze showroom. Je kunt zo inspiratie opdoen over de vele mogelijkheden voor uw veranda. Wanneer je bij ons langskomt, kun je meteen wat brochures meenemen. Wil je er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar is voor het beantwoorden van je vragen, verstrekken van advies, jouw plannen te bespreken en/of direct een offerte te maken, dan adviseren we je om een afspraak te maken.

Locatie showroom

Straat en huisnummer:
Berkenkamp 49
Plaats:
Vianen (bij Cuijk) te Noord-Brabant
Postcode:
5434 PC

Openingstijden ceranda showroom

Veranda inspiratie

Houten veranda showroom

Wij zien je graag verschijnen in onze houten veranda showroom. Hier vind je de mooiste houten veranda’s voor jouw huis. Hout straalt een natuurlijke warmte en schoonheid uit die moeilijk te evenaren is. Elke houtnerf is uniek, waardoor elke veranda een eigen karakter krijgt. Of je nu houdt van een elegante uitstraling of een meer rustieke look, een houten veranda past bij verschillende stijlen en voegt een tijdloze charme toe aan je buitenruimte. Dat maakt dat een houten veranda een prachtige toevoeging aan jouw huis is. Kom dus snel langs in onze showroom om een veranda van hout uit te zoeken.

Maatwerk veranda's

In onze veranda showroom vind je onze eigen maatwerklijn DesignLine. De DesignLine veranda’s worden altijd op maat gemaakt. Dit houdt in dat wij alles naar wens voor je kunnen realiseren. De mogelijkheden binnen onze maatwerklijn zijn ongekend. Kies uit verschillende materialen, afmetingen, dakstijlen en extra functies om een veranda te creëren die aan al je wensen voldoet.

Hillhout en Pext

Ook voor veranda’s van Hillhout en Pext kun je terecht in onze veranda showroom. Hillhout levert bouwpakketten van veranda’s met plat dak, zadeldak of kapschuur model. Vaak wordt gekozen voor een veranda in duurzaam douglas hout, maar vuren is ook mogelijk. Pext levert complete pakketten in douglas hout, waarbij het mogelijk is om het platte dak te voorzien van verschillende lichtstraten. Daarnaast leveren ze ook constructies van douglas hout die vervolgens voorzien kunnen worden van een dak van glas of polycarbonaat. In onze houten veranda showroom staan van beide mogelijkheden voorbeelden opgesteld. Kies in onze showroom een veranda die bij je past.

Plan een bezoekje aan onze veranda showroom

Wil je ons uitgebreide assortiment veranda’s eens van dichtbij bekijken? Je bent van harte welkom in onze veranda showroom om inspiratie op te doen en te kijken wat bij ons mogelijk is. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0485 31 87 44. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl.

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44