Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Een lokale expert

Woont u in Vianen (Noord-Brabant) en wilt u de tuin eens flink op de schop nemen? Is uw tuinhuisje van ellende in elkaar aan het zakken of is de trampoline onlangs kapot gegaan? Wilt u graag een nieuwe terrasoverkapping laten plaatsen of bent u simpelweg op zoek naar wat algemene informatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sfeervol Buitenleven bestaat sinds 2008, maar ging daarvoor door het leven als Hofmans tuinhuizen in Vianen. Sinds de overname is ons aanbod en de kwaliteit van ons werk er alleen maar op vooruit gegaan. Probeer het zelf eens uit!

Ontdek het aanbod

Wij bieden uw producten in Vianen voor de gehele tuin en wij verheugen ons op de gedachte om uw buitenleven te mogen verrijken. We hebben veel ervaring met de meest uiteenlopende diensten en dit is terug te zien in ons ruime aanbod. Kom gerust eens langs in onze showtuin net buiten Vianen om een kijkje te nemen tussen alle producten die wij u aanbieden. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment:

  • Veranda
  • Schuttingen
  • Overkappingen
  • Dierenverblijven
  • Poorten en afrasteringen
  • Blokhutten

Voor een volledig overzicht kijkt u op de website of komt u bij ons langs.

Vianen Noord-Brabant

Kies voor klantvriendelijkheid

Kiest u voor Sfeervol Buitenleven in Vianen dan kiest u niet alleen voor een zeer uitgebreid en professioneel aanbod aan producten, zoals exclusieve tuinhuizen. U kiest ook voor een zeer klantvriendelijke en servicegerichte werkwijze. Wij staan bekend in Vianen om de vriendelijke omgang met onze klanten en wij zouden u graag op een klantvriendelijke manier aan een nieuwe houten woning in de tuin helpen. Hiervoor maken wij eerst even kennis met u tijdens een speciaal gesprekje, of u komt even langs in onze showtuin waar u ons onder het genot van een kopje koffie kunt vertellen over al uw wensen op het gebied van eiken overkapping, etc.

Meer weten

Wilt u meer weten over onze ruime aanbod aan producten en diensten in Vianen? Bent u op zoek naar meer informatie over het monteren van een tuinhuisje of een houten speeltoestel? Kijk gerust even op onze website of neem contact op voor meer informatie over ons aanbod in Vianen.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44