Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

vrijstaande overkapping

Genieten van buiten met een vrijstaande overkapping

Wil je graag een vrijstaande overkapping in je tuin? Geniet samen langer van het buitenseizoen met een vrijstaande overkapping van Sfeervol Buitenleven. Bij ons heb je de mogelijkheid om je overkapping op maat te laten maken. Dat betekent dat wij alles naar wens kunnen realiseren. De mogelijkheden hiervoor zijn ongekend. Hoe ziet jouw ideale overkapping eruit? Wij zorgen ervoor dat je een vrijstaande overkapping in je tuin krijgt die aan al je wensen voldoet.

Opgeleverde vrijstaande overkappingen

Exterior living

Naast dat wij een vrijstaande overkapping op maat kunnen maken, bieden we ook vrijstaande overkappingen aan van Exterior Living. Exterior Living heeft mooie, modulaire overkappingen, waarbij aluminium met hout wordt gecombineerd. Verder hebben ze ook sfeervolle overkappingen van grenen met een lamellendak en eventueel lamellenpanelen aan de wand.

Lugarde

U kunt ook kiezen voor een vrijstaande overkapping van Lugarde, Lugarde levert met name bouwpakketten van overkappingen met daken in allerlei vormen van vurenhout. Deze kunnen in de fabriek behandeld worden met impregnant of een grondlaag. Daarnaast heeft Lagarde ook een panelensysteem met douglas en syberisch lariks.

Hillhout

Wil je graag een vrijstaande overkapping van douglas hout? Hillhout levert bouwpakketten van overkappingen met plat dak, zadeldak of kapschuur model in duurzaam douglas hout. Vurenhout is ook mogelijk.

Woodpro

Woodpro levert ook overkappingen van vurenhout. Deze kunnen in de fabriek worden behandeld met een grondlaag of impregnant. Ook Woodpro levert een uitstekende vrijstaande overkapping van hout.

Vrijstaande overkapping bekijken in onze showtuin

Wij willen de wensen van klanten zo goed mogelijk kunnen realiseren. Daar een juiste invulling aan geven is onze passie. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres als je een vrijstaande overkapping voor je tuin op maat wilt laten maken. Wij beschikken over een prachtige showtuin, waar je ons grote aanbod overkappingen kunt bekijken. We nodigen je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor vakkundig advies en staat de koffie altijd voor je klaar. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we op afspraak. Wil je onze showtuin bekijken? Bel dan van tevoren om een afspraak te maken.

Vrijstaande overkapping laten maken?

Sfeervol Buitenleven is al sinds 2008 een betrouwbare en gevestigde leverancier van overkappingen. Wil jij het hele jaar door kunnen genieten van je tuin? Wij voorzien je graag van een prachtige vrijstaande overkapping die aan al je wensen voldoet. Wil je een afspraak met ons maken? Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Bel dan naar 0485 – 318 744 of stuur een e-mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl.

Projecten

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44