Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Vrijstaande veranda van Sfeervol Buitenleven

Wil je een vrijstaande veranda in je tuin, zodat je langer van het buitenseizoen kunt genieten? Sfeervol Buitenleven heeft een prachtige houten vrijstaande veranda voor je! Wij bieden je een houten veranda vrijstaand van Hillhout en Pext. Daarnaast kunnen we ook een veranda vrijstaand van hout voor je op maat maken. Zo weet je zeker dat je vrijstaande veranda aan al je wensen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Vrijstaande veranda inspiratie

Vrijstaande veranda op maat laten maken

Als je een vrijstaande veranda wilt, kun je kiezen voor onze eigen maatwerklijn. Onze eigen maatwerklijn noemen we DesignLine. Een DesignLine veranda vrijstaand wordt altijd op maat gemaakt, wat betekent dat wij alles naar wens kunnen realiseren. Hoe ziet je ideale houten vrijstaande veranda eruit? De mogelijkheden binnen onze maatwerklijn zijn ongekend!

Opties voor een houten vrijstaande veranda

Naast dat wij een vrijstaande veranda op maat voor je kunnen maken, heb je bij ons ook de keuze uit andere hoogwaardige lijnen voor je houten veranda vrijstaand. Hierbij kun je denken aan Hillhout en Pext. Hillhout levert een veranda vrijstaand van hout in een handig bouwpakket. Hierbij kun je kiezen voor een houten veranda vrijstaand met plat dak, zadeldak of kapschuur model. Vaak wordt voor een houten vrijstaande veranda in douglas hout gekozen, maar vuren is ook mogelijk. Kies je voor een vrijstaande veranda van Pext? Pext levert complete pakketten in douglas hout, waarbij het mogelijk is om het platte dak te voorzien van verschillende lichtstraten. Ze leveren ook constructies van douglas hout die vervolgens worden voorzien van een dak van glas of polycarbonaat. Pext maakt kwalitatief goede vrijstaande veranda’s.

Waarom een vrijstaande veranda?

Of je nu een plek wilt om te ontspannen met een goed boek, om te dineren met vrienden en familie of om beschut te kunnen genieten van de buitenlucht ongeacht het weer, een vrijstaande veranda is de perfecte oplossing. Een vrijstaande veranda biedt beschutting tegen de zon, regen en wind, zodat je het hele jaar door in je tuin kunt genieten in alle comfort. Het is de perfecte manier om het buitenseizoen te verlengen.

Maak een afspraak en kom langs in onze showtuin

Ben je benieuwd naar onze collectie vrijstaande veranda’s? Kom dan eens langs in onze showroom om ze met eigen ogen te bekijken. Hiervoor maak je een afspraak door te bellen naar 0485 31 87 44. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Heb je vragen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden die we bieden voor een vrijstaande veranda? Neem ook dan contact met ons op.

    Advies inwinnen?
    Wij helpen u graag verder
    Back To Top 0485 - 31 87 44