Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Haal meer plezier uit uw tuin

Komt u uit de buurt van Wijchen en was u van plan om op korte termijn uw tuin grondig te gaan herinrichten? Wilt u graag een ervaren deskundige inhuren om een speciaal op maat gemaakte eiken overkapping te vervaardigen of bent u op zoek naar blokhutten die ter plekke gemonteerd kunnen worden? Wellicht wilt u alleen maar wat informatie inwinnen over de veiligheidsvoorschriften van een houten woning in de tuin in Wijchen. In al deze gevallen, en nog vele andere, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Sfeervol Buitenleven en wij helpen u met plezier aan een betere ervaring in uw eigen tuin.

Bekijk ons ruime aanbod

Wij bestaan officieel pas sinds 2008. Daarvoor bestond ons bedrijf ook al, maar droeg het de naam Hofmans tuinhuizen. Wij hebben sinds de overname ons aanbod flink uitgebreid en ook is het vakwerk op maat van veel betere kwaliteit geworden, onder andere in Wijchen. U kunt nu bij ons terecht voor een zeer veelzijdig aanbod aan diensten en de meest uiteenlopende producten. U moet hierbij denken aan de volgende voorbeelden:

  • Tuinhuisje
  • Blokhut
  • Chalet
  • Garage
  • Terrasoverkapping
  • Tuinschermen en schuttingen
  • Poorten en afrasteringen

Wij kunnen u echter ook voorzien van allerlei andere producten in Wijchen.

Wijchen

Ervaar professionele resultaten

Wij staan in Wijchen niet alleen maar bekend om het geruime aanbod aan exclusieve tuinhuizen dat wij al onze klanten aanbieden en waar wij al talloze mensen mee hebben blij gemaakt. Daarnaast hebben wij een goede reputatie opgebouwd als professionele verstrekker van al deze tuinproducten. Sfeervol Buitenleven werkt namelijk met een uitgebreid netwerk aan deskundigen en zo leveren wij altijd de beste kwaliteit. De materialen die wij gebruiken zijn de beste die u in Wijchen kunt krijgen, en onze vakmannen hebben kennis en ervaring als geen ander. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de veranda die wij voor u kunnen aanleggen.

Interesse? Laat het ons weten!

Wilt u graag wat meer weten of hebt u interesse in ons werk in Wijchen? Neem dan direct even contact op met onze ervaren medewerkers voor een persoonlijke offerte op maat. Zij helpen u graag met al uw vragen over ons werk in Wijchen.

Gratis
Brochure

Sfeervol Buitenleven is een leverancier van kwalitatieve bijgebouwen, overkappingen en tuinhuizen.
Vraag nu de gratis brochure aan en bekijk ons uitgebreide aanbod.

Ervaar de sfeer van hout in uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44