Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

berging met overkapping bindels

Een beetje vreemd, maar wel lekker: nog nooit was het zo warm in februari! Met 18,9 graden was het op 26 februari 2019 de warmste dag in februari ooit gemeten. Met zijn allen hebben we het buitenleven opgezocht. Zon, zee, strand, terras en last but-not-least: de eigen tuin!

Langer genieten van uw tuin

Met de prachtige zomer van afgelopen jaar nog in ons achterhoofd, wordt de tuin alsmaar belangrijker. De tuin wordt nu echt een verlenging van onze woonkamer. De zon, gecombineerd met heerlijke temperaturen, laat u tot laat in de avond genieten van een gezellige avond met vrienden of familie. Avonden die u nog eens extra verlengt met een knusse veranda of gezellige overkapping.

Beschut buiten zitten onder uw veranda

Alhoewel de zon het al snel verleidelijk maakt om buiten te zitten, kan koude wind in het late najaar of vroege voorjaar een echte spelbederver zijn. Het is even lekker, maar als u wat langer stil zit, wordt het toch net te fris. De nieuwste trend is een veranda met glazen wanden. U geniet van het buitenleven, maar zit er toch warmpjes bij.

De veranda als loungehoek

Veel mensen kiezen ervoor de veranda in te richten met een loungehoek. Zo wordt uw veranda echt een plek om tot rust te komen. Heerlijk genieten van een goed boek, een goed glas wijn of een goed gesprek. Een fijne loungebank is dan echt onmisbaar! Kies voor natuurlijke tinten of ga juist voor meer contrast als u houdt van een moderne look.

Houten overkapping als aankleding van uw tuin

Sommige mensen zijn nog wel eens bezorgd over de ruimte die een overkapping in de tuin inneemt. Wordt het wel mooi? Daar kunnen wij met zekerheid over zeggen: ja! Een overkapping is tegenwoordig meer dan een houten kap met palen. Er zijn zoveel soorten en maten beschikbaar. Uw overkapping vormt zo het sluitstuk van uw prachtige tuin.

Maatwerk voor uw veranda

Omdat elke tuin en smaak weer anders is, bieden wij ruim 2000 m2 inspiratie in onze showtuin. Daarnaast sturen onze klanten regelmatig foto’s van het eindresultaat. Foto’s die wij graag delen op onze Facebookpagina. Zo genieten wij telkens een beetje mee en kunt u inspiratie opdoen. Liever persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk ook! Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U bent natuurlijk altijd welkom onze showtuin te bezoeken. Als u echter van tevoren belt naar 0485 – 318 744 of ons mailt via info@sfeervolbuitenleven.nl, dan kunt u een tijdstip reserveren, zodat wij uitgebreid te tijd voor u kunnen nemen. Zet ons in voor uw veranda op maat!

Back To Top 0485 - 31 87 44