Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Uw tuinhuis een make-over geven

Heeft u een tuinhuis en wilt u deze op een andere manier gebruiken dan enkel voor het bewaren van uw tuingereedschap? Geef uw tuinhuis dan een make-over! Er zijn diverse ideeën voorhanden om een geheel nieuwe ruimte te creëren in uw tuinhuis. In dit blog van Sfeervol Buitenleven geven wij u 5 ideeën. Lees verder, doe inspiratie op en maak van uw tuinhuis een unieke plek!

Mancave

Wat is er als man zijnde nu leuker dan uw eigen mancave? Door een mancave in uw tuinhuis te creëren, heeft u een plek waar u volledig kunt ontstressen en uw favoriete hobby’s kunt uitoefenen. Denk aan een plek voor het sleutelen aan voertuigen, een eigen fitnessruimte, kantoor, bar of gameroom. Een tuinhuis biedt stilte en zorgt ook dat omwonende buren geen last ervaren van eventuele harde geluiden.

tuinhuis

Beauty heaven

Bent u als vrouw graag bezig met beauty? Of wenst u een eigen schoonheidssalon? Denk dan eens aan een beauty heaven in uw tuinhuis. U kunt hier zelf lekker tot rust komen of in alle rust klanten ontvangen. Een tuinhuis biedt voldoende ruimte voor een mooie salon en is hier dan ook bij uitstek geschikt voor.

Wellnessruimte

Wat dacht u van een eigen wellnessruimte in uw tuinhuis? Kom tot rust in uw sauna of jacuzzi en geniet van de stilte om u heen. Zo heeft u een eigen ruimte waar u uzelf (of met partner) kunt terugtrekken.

Logeerkamer

5 tuinhuis ideeën

Blijven uw familie/vrienden vaak logeren? Denk er dan eens over na om van uw tuinhuis wellicht een logeerkamer te maken. Zo hebben uw gasten een eigen ruimte voor zichzelf. Ook een leuk idee, is om uw tuinhuis als Airbnb te verhuren. Zo heeft u een extra centje in de maand erbij en kunt u uw gasten een unieke ervaring bieden!

Werkkamer

Wilt u graag werken in stilte en een fijne plek voor uzelf creëren? Maak dan een werkkamer van uw tuinhuis. Ideaal wanneer u uzelf even terug wenst te trekken en dit in uw woning lastiger is.

Aan de slag met uw tuinhuis!

Zojuist heeft u kunnen lezen hoe u van uw tuinhuis een unieke plek kunt maken. Dan is het nu tijd om aan de slag te gaan! Bij Sfeervol Buitenleven bieden wij prachtige tuinhuizen en toebehoren. Ben u nog op zoek naar een tuinhuis of wenst u gedegen advies omtrent het ombouwen van uw tuinhuis? Bel dan met onze specialisten voor een advies op maat. Wij hopen u gauw van dienst te kunnen zijn bij alles omtrent uw nieuwe tuinhuis!

Back To Top 0485 - 31 87 44