Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Buitenverblijven van Douglas

Misschien ken je Lugarde al van de modulaire systemen in vurenhout. Het pro systeem is vanaf nu niet alleen in vurenhout, maar ook verkrijgbaar in douglas hout. Douglas hout is een duurzame houtsoort, gaat lang mee en behoeft weinig onderhoud. Het kan eventueel onbehandeld blijven staan en zal dan op natuurlijke wijze vergrijzen.

Op de voorbeelden hierboven zie je een pro systeem overkapping met tuinhuis en een kapschuur met overkapping in douglas hout. Bij het pro systeem worden de wanddelen zonder spijkers en schroeven in de sleuven van de robuuste palen geschoven. De afmetingen kunnen worden aangepast per 10 cm.

Wil je graag zelf een model samenstellen? Ga dan met de knop hieronder via onze website naar de configurator van Lugarde.

Een modern model zonder overstek

Hierboven nog een nieuw model van Lugarde. Een model zonder overstek en boeidelen, waardoor het een moderne uitstraling heeft. De wanden zijn verkrijgbaar in Lariks of vuren (steigerhoutlook). Ook dit model is verkrijgbaar met glazen wanden en in vele maten en uitvoeringen samen te stellen.

Dit model zal vanaf februari 2024 ook in de configuratie beschikbaar zijn.

Steel look schuifdeuren

Ook Lugarde levert nu steel look schuifdeuren in de modulaire systemen.

Wil je graag zelf een model samenstellen? Ga dan met de knop hieronder via onze website naar de configurator van Lugarde.

Back To Top 0485 - 31 87 44