Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Hillhout

Er zijn verschillende leveranciers met een configuratieprogramma. Hillhout bijvoorbeeld heeft een mooie brochure met verschillende modellen erin. Daarbij staan QR codes die je kunt scannen. Dan kom je in het configuratieprogramma en dan kun je zelf een project samenstellen of een nummer invoeren van een model uit de brochure en deze aanpassen.
De prijs van het bouwpakket komt dan direct in beeld. De ondergrond en de montage zijn nog niet in de prijs meegenomen. Zie hier wat voorbeelden.

Kom gerust eens langs voor de brochure van Hillhout (of vraag deze op per e-mail). Of klik hier om naar de configurator te gaan!

Lugarde

Ook onze leverancier Lugarde heeft zo’n mooi programma!

Op de website van Lugarde kun je verschillende prijsvoorbeelden bekijken, maar je kunt ook zelf weer een project samenstellen. Je kiest dan een sjabloon uit, dat je vervolgens kunt aanpassen. Stap voor stap pas je het ontwerp aan. Zo kun je goed zien hoe jouw droomproject eruit komt te zien.

Als je klaar bent met ontwerpen krijg je een document met alle zij-aanzichten en een gespecificeerde prijslijst.
Hier wat mooie voorbeelden van Lugarde projecten die wij hebben mogen monteren. Klik hier om naar de configurator te gaan!
Uiteraard staan onze verkoop-adviseurs ook graag voor je klaar om je te adviseren over de verschillende leveranciers en types en om de configuratie samen met je door te nemen. Ook kun je de verschillende types zien in onze showtuin.
Graag tot ziens!
Back To Top 0485 - 31 87 44