Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Winactie!

Heb jij een mooi project door Sfeervol Buitenleven laten realiseren en wil je graag een mooi schaduwdoek van Nesling of een Heat & Beat infraroodstraler met luidsprekers winnen?
Onze monteurs maken vaak foto’s als het project wordt opgeleverd, maar wij zijn natuurlijk benieuwd hoe het eruit ziet nu de tuin helemaal netjes is en het zonnetje schijnt!
Lees hieronder wat je kunt winnen, wat tips voor het maken van mooie foto’s en de voorwaarden. Loop na het lezen gauw naar buiten om de foto’s te maken!

Hoe kun je meedoen?

Alle bij ons gekochte en door jou zelf gemonteerde en alle door ons gerealiseerde en gemonteerde projecten mogen meedoen. Niet alleen overkappingen, tuinhuizen en buitenverblijven, maar ook pergola’s, schuttingen, vlonders, poorten, glazen schuifwanden en zonwering.
Je stuurt ons één of meerdere foto’s per e-mail naar verkoop@sfeervolbuitenleven.nl. Geef daarbij ook je naam en je woonplaats door.
Op vrijdag 1 september gaan we de mooiste foto uitkiezen en nemen we contact met diegene op. Maar wacht niet te lang, want vandaag en morgen is mooi weer voorspeld!
Wij mogen de foto’s in de toekomst gebruiken voor commerciële doeleinden.

Wat kun je winnen?

Wij gaan alle inzendingen bekijken en kiezen de mooiste foto eruit. Diegene mag kiezen uit:
Een Coolfit schaduwdoek van Nesling inclusief bevestigingsmateriaal in een standaard maat. Met een schaduwdoek van Nesling creëer je heel snel schaduw met een sfeervolle uitstraling. De doeken zijn verkrijgbaar in zowel driehoek, vierkant als rechthoek, in verschillende maten en kleuren.
of
De Eurom Heat & Beat: een terrasverwarmer van 2000 Watt. met de mogelijkheid om muziek af te spelen via de ingebouwde speakers (2 x 3 inch – 3 watt). Het enige dat hiervoor nodig is is een Bluetooth verbinding met de telefoon. Daarnaast heeft de Heat and Beat ingebouwde LED lampjes die de sfeer aanzienlijk verhogen.

Tips voor het maken van foto's

📸 Maak de lens van je telefoon even schoon door er met een schoon shirt of handdoek overheen te wrijven.
📸 Neem afstand en zorg dat het buitenverblijf/het onderwerp helemaal in beeld komt.
📸 Houd de camera recht en op deurklinkhoogte of net iets hoger. Dan krijg je een betere verhouding tussen vloer en lucht dan wanneer je op ooghoogte fotografeert.
📸 Speel met het standpunt en maak zowel liggende als staande foto’s.
📸 Let op eventuele weerspiegeling in glazen schuifwanden of ramen.
📸 Gras, bomen en/of planten in beeld maken het plaatje helemaal af.
Wij zijn erg benieuwd naar jullie foto’s! Succes…
Back To Top 0485 - 31 87 44