Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Voordelen van een veranda

Wilt u graag optimaal genieten van uw tuin? Overweeg dan eens om een veranda te laten plaatsen. Met een veranda kunt u zowel op warme als op koelere dagen heerlijk buiten zitten. Warme lucht blijft namelijk langer hangen onder een veranda en bovendien zit u op een veranda heerlijk beschut tegen de wind. En beginnen de temperaturen echt te dalen? Dan kunt u met een sfeerhaard en een warme deken nog steeds genieten van het buitenleven. In dit blog vertellen wij u graag hoe u uw veranda sfeervol kunt inrichten. Lees snel verder!

Impressie van verschillende veranda's

Het inrichten van een veranda

Een veranda in uw tuin leent zich uitstekend voor een mooie styling. U creëert als het ware een extra kamer, maar dan buiten! U kunt ervoor kiezen om het interieur van uw veranda te laten aansluiten bij de inrichting van uw woning of juist van uw tuin. Het is ook een mogelijkheid om juist te kiezen voor een totaal andere stijl, bijvoorbeeld die van uw favoriete vakantieland. Zo krijgt u een echt vakantiegevoel wanneer u op uw veranda zit.

veranda interieur

Bedenk wanneer u meubels gaat uitkiezen eerst waar u de veranda vooral voor gaat gebruiken. Wilt u een plek om lekker buiten te eten? Kies dan een mooie tafel met eetkamerstoelen die geschikt zijn voor buiten. Liever een plek om te relaxen? Plaats dan een fijne hoekbank of bevestig een hangstoel aan het plafond. Dit creëert een speelse uitstraling.

tips veranda inrichten

Voor een kleine veranda kunt u ook kiezen voor een loungeset met een eettafel erbij. Dan kunt u na het eten nog lekker uitbuiken op de loungeset. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een barset neer te zetten in hun tuin, zo bent u helemaal klaar voor die gezellige zomeravonden.

Mooie veranda laten maken? Neem contact op

Wilt u graag een veranda van hoge kwaliteit? Dan kunt u terecht bij Sfeervol Buitenleven! Wij maken uw veranda speciaal voor u op maat. Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op door het formulier hier op de site in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel dan: 0485 – 318 744 of stuur een mail naar: info@sfeervolbuitenleven.nl. Sfeervol Buitenleven levert uw veranda waar u nog jaren van zult genieten!

Back To Top 0485 - 31 87 44