Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Stijlvolle afscheiding in uw tuin

Wilt u graag een mooie tuinafscheiding laten plaatsen in uw tuin? Dan zijn er meer dan genoeg opties! Bijvoorbeeld een houten schutting of een hoge heg. Het uitkiezen van een tuinafscheiding die past bij uw tuin kan een lastige klus zijn. In dit blog geeft Sfeervol Buitenleven u daarom graag 8 ideeën voor mooie, stijlvolle en soms originele tuinafscheidingen. Lees snel verder.

Impressie van tuinafscheiding

Houten schutting

De houten schutting is een klassieke tuinafscheiding die zorgt voor veel privacy. In het assortiment van Sfeervol Buitenleven vindt u allerlei verschillende tuinschermen en schuttingen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten en ontwerpen. Bovendien maken wij uw schutting altijd voor u op maat en precies volgens uw wensen.

houten schutting tuinafscheiding

Een hoge heg

Een mooie en hoge heg is een goede optie om meer schaduw en privacy in uw tuin te creëren. Het geeft een beschut gevoel en voegt meer kleur toe aan uw tuin. Wilt u wel een groene heg maar geen klimmende plant? Kies dan voor een verticale tuin!

gevlochten takken

Heeft u een kleinere tuin? Dan is een tuinafscheiding van gevlochten takken misschien wel iets voor u. Dit geeft een minder beperkend gevoel dan een massieve schutting. U kunt kiezen uit horizontale of verticale takken. In een kleinere tuin zijn de verticale takken meer geschikt, terwijl u in een grotere tuin beter kunt kiezen voor de horizontale variant.

Meer leuke ideeën

Voor uw tuinafscheiding kunt u ook denken aan:

  • Een stenen muur
  • Een afscheiding gemaakt van wijnflessen, heel origineel!
  • Een mooie rozenstruik
  • Een metalen hek
  • Of een romantische houten afscheiding met houten latten in een ruitpatroon

tuinafscheiding ideeën

Informatie of advies? Neem contact op

Voor een stijlvolle houten schutting van hoge kwaliteit bent u bij Sfeervol Buitenleven aan het juiste adres. Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op door het formulier hier op de site in te vullen. Liever telefonisch contact? Bel dan: 0485 – 318 744 of stuur een mail naar: info@sfeervolbuitenleven.nl. Bij Sfeervol Buitenleven vindt u de tuinafscheiding die u zoekt!

Back To Top 0485 - 31 87 44