Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Redenen om een veranda te kopen

Wanneer u ervoor kiest om een veranda aan uw woning te laten bouwen, dan profiteert u van een heleboel voordelen. In dit blog vertelt Sfeervol Buitenleven u graag waarom het een goed idee is om te kiezen voor een veranda!

veranda goed idee

Meer woonruimte creëren

In veel situaties kunt u met een veranda extra woonruimte aan uw huis creëren. Afhankelijk van de manier waarop uw woning is ingedeeld, kunt u bijvoorbeeld de ruimte van uw keuken, uw kantoor of uw woonkamer verdubbelen! Bovendien geniet u het hele jaar van uw veranda, indien u deze laat isoleren. Zo heeft u door uw veranda zelfs als het regent of sneeuwt het idee dat u buiten bent, maar dan comfortabel.

Veranda inspiratie

Haal meer licht in huis

Met een veranda haalt u in een klap veel meer licht naar binnen in uw woning. Veranda’s worden namelijk gebouwd met grote glaspartijen. Door meer lichtinval vervaagt u de grens tussen binnen en buiten, waardoor u de natuur in huis haalt. Ook zijn er veel gezondheidsvoordelen aan een ruimte met veel licht. Zo zorgt het voor een beter dag- en nachtritme en werkt het positief op het humeur.

Waardestijging van uw woning

Het is natuurlijk logisch, maar misschien had u er zelf nog niet over nagedacht dat uw woning in één klap veel meer geld waard wordt wanneer u een veranda laat bouwen. De bouw van een veranda is dus een investering die u later weer terug zult verdienen wanneer u er ooit voor kiest om uw woning te verkopen.

Veranda's in verschillende stijlen

Bij Sfeervol Buitenleven hebben we een ruim aanbod aan veranda’s in alle soorten en maten beschikbaar. Bij ons vindt u daarom altijd de veranda die aansluit bij uw interieurstijl, uw budget en uw woonwensen!

veranda stijlen

Veranda laten bouwen? Neem contact op

De specialisten van Sfeervol Buitenleven helpen u graag aan de veranda van uw dromen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van meer woonruimte en uw tuin. Wilt u graag meer informatie over het bouwen van een veranda? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons gemakkelijk bereiken door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 048-5318744 of door een mail te sturen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Bij Sfeervol Buitenleven vindt u gemakkelijk en snel uw ideale veranda

Back To Top 0485 - 31 87 44