Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Tips voor uw tuinhuis

Veel mensen hebben wel een huisje in hun tuin voor hun fiets. Een tuinhuis kan echter voor veel meer doeleinden gebruikt worden. In dit artikel verzamelen wij van Sfeervol Buitenleven tien leuke ideeën voor uw tuinhuis. Lees snel verder!

Impressie van verschillende tuinhuizen

Tuinhuis tip 1: Een speelhuisje

Heeft u kinderen, kleinkinderen of krijgt u regelmatig kinderen op bezoek? Dan is de tuin een heerlijke plek voor hen om lekker te spelen. Met een tuinhuisje waar ze in tekeer kunnen is dit natuurlijk extra leuk! Bovendien kunnen ze dan ook bij slecht weer lekker buiten spelen en geniet u binnen van de rust. Kies bijvoorbeeld voor een huisje met een glijbaan of een mooie tipi-tent.

Tuinhuis tip 2: Een logeerkamer

Natuurhuisjes zijn helemaal hip. Gun uw gasten (of uzelf) ook het gevoel om even helemaal weg te zijn door hen te laten logeren in uw huisje in de tuin. Dit klinkt misschien primitief, maar er zijn hele mooie tuinhuisjes op de markt die u sfeervol en knus kunt inrichten. Uw gasten zullen u dankbaar zijn!

tuinhuis logeerkamer

Tuinhuis tip 3: Een werkplek

Werkt u regelmatig thuis? Of heeft u een eigen bedrijf? Door uw tuinhuis als kantoor in te richten kunt u werk en privé goed gescheiden houden. Zo wordt u niet afgeleid tijdens het werken, en wanneer u de deur van het tuinhuis achter zich dicht trekt zit de werkdag er ook echt op.

Tuinhuis tip 4: Een atelier

Ga voor een tuinhuis met grote ramen en creëer op deze manier een atelier met lekker veel lichtinval. Laat u inspireren door lekker in de natuur te zijn met een tuinhuisje als atelier. Bovendien is het geen ramp als uw tuinhuisje een beetje een rommeltje is toch? Niemand die het hoeft te zien.

Tuinhuis tip 5: Een extra zithoek

Wat is er nou lekkerder dan in de zomer ‘s avonds in de tuin te zitten? Toch jammer dat dat maar een paar dagen per jaar mogelijk is. Door uw tuinhuisje om te bouwen tot loungeplek kunt u ook als het buiten wat kouder is nog heerlijk genieten van uw tuin. Omdat het tuinhuis niet vast zit aan uw woning kunt u lekker gek doen met het interieur. Richt het huisje bijvoorbeeld in als cocktailbar! Zet ‘s avonds de vuurkorf aan en ga in de deuropening van uw tuinhuisje zitten, heerlijk beschut!

tuinhuis zithoek

Tuinhuis tip 6: Een kluskamer

Vindt u het ook zo heerlijk om lekker te klussen op uw vrije dag? Door uw tuinhuisje in te richten als werkplaats kunt u hier naar hartenlust klussen. Met gereedschap aan de muren maakt u het helemaal af.

Tuinhuis tip 7: Een sportschool aan huis

Heeft u een duur abonnement bij de sportschool? Of zou u juist liever wat meer willen sporten? Plaats wat fitnessapparaten in uw tuinhuis. Zo heeft u een eigen sportschooltje aan huis en staan de apparaten toch uit het zicht. Nooit meer wachten tot uw favoriete apparaat vrij is!

Tuinhuis tip 8: Ontspannen in de spa

Hoe fijn is het om af en toe lekker te ontspannen in de spa? Zou het niet heerlijk zijn om die ontspanning gewoon aan huis te beleven? Installeer in uw tuinhuisje een spa, douche, sauna, ligbed of zelfs een jacuzzi. Hoe luxer hoe beter!

Tuinhuis tip 9: Een stoere mancave

Een mancave is een plekje in huis dat speciaal is ingericht voor de man. Veel mensen denken dat ze hier geen plek voor hebben, maar dit kan best in een tuinhuis! Bouw in uw tuinhuis een klein barretje en zet er de playstation en een voetbaltafel neer. Succes gegarandeerd!

Tuinhuis tip 10: Een studio

Als masseuse, muziekdocent of schoonheidsspecialiste heeft u misschien wel de behoefte aan een eigen praktijkruimte aan huis. Om deze ruimte los te halen van uw huis kunt u best een studio in een tuinhuisje plaatsen. Bij Sfeervol Buitenleven vindt u de mooiste tuinhuizen die u kunt inrichten zoals u hem het beste kunt gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Back To Top 0485 - 31 87 44