Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Laat uw tuinkamer bouwen door Sfeervol Buitenleven

Zou u ook graag meer willen genieten van het buitenleven? Maar weet u niet zo goed hoe omdat het in Nederland vaak niet zo’n mooi weer is? Dan hebben wij van Sfeervol Buitenleven de oplossing voor u! Door een mooie
luxe tuinkamer door ons te laten bouwen geniet u het hele jaar door van het buitengevoel! Een tuinkamer is, zoals het woord al aangeeft, een extra kamer die u bouwt in uw tuin. Wij vertellen u graag meer in dit blog!

Er is een meer uitgebreidere post uitgebracht waar je nog meer kan leren over tuinkamers!

Impressie van verschillende tuinkamers

De voordelen van een tuinkamer

Waarschijnlijk kunt u zelf al vele voordelen bedenken van het laten bouwen van een tuinkamer. Er zijn echter zoveel voordelen dat u er misschien wel een aantal over het hoofd ziet. Wij van Sfeervol Buitenleven zetten de voordelen van een tuinkamer daarom graag voor u op een rij.

  • Door een tuinkamer kunt u in alle jaargetijden genieten van de zon in uw tuin
  • Een tuinkamer vergroot de waarde van uw woning
  • Een tuinkamer is sneller en eenvoudiger gebouwd dan een serre
  • De opties van een tuinkamer zijn eindeloos! Wilt u een atelier, kantoor of logeerkamer in uw tuin? Het kan allemaal!
  • Van de bouw van uw tuinkamer heeft u minder overlast dan van de bouw van een serre

Het verschil tussen een tuinkamer en een serre

Een serre is een aangebouwde ruimte aan een huis. Normaal gesproken is er een doorbraak van de gevel nodig om een serre aan een huis te kunnen bouwen. Dit maakt dat een serre erg duur kan zijn. Omdat een serre bouwkundig een onderdeel is van het huis moet deze goed geïsoleerd worden, terwijl dat bij een tuinkamer niet nodig is.

wat is een tuinkamer

Een tuinkamer is een afgesloten ruimte in de tuin die geen onderdeel uitmaakt van de woning. Hij beschermt vooral tegen de wind en hoeft niet aan de strenge isolatie eisen van een serre te voldoen. Een tuinkamer is dus veel goedkoper maar heeft dezelfde luxe uitstraling als een serre.

Sfeervol Buitenleven: dé specialist voor uw tuinkamer!

Bent u na het lezen van dit blog enthousiast geworden en wilt u ook graag zo’n mooie tuinkamer in uw tuin? Wij van Sfeervol Buitenleven realiseren het tuinhuis van uw dromen! Neem snel contact met ons op via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 0485 – 318 744 of mailen naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Schakel Sfeervol Buitenleven in om uw tuinkamer voor u te bouwen!

Back To Top 0485 - 31 87 44