Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Creativiteit in uw schutting

Een houten schutting is saai? Dat is zeker niet het geval! Met een mooie houten schutting kunt u juist veel sfeer en persoonlijkheid toevoegen aan uw tuin. Er zijn verschillende variaties van de houten schutting, die wij in dit blog graag voor u uitlichten.

Impressie van verschillende houten schuttingen

Combineren naar eigen smaak

De houten schermen en schuttingen van Felixwood zijn onderverdeeld in vijf lijnen: massief, charmant, select, elegant en robuust. De houten schutting is bedoeld om niet alleen een afscheiding te creëren in uw tuin, het is ook een representatie van uw stijl. Voor iedere stijl hebben zij daarom verschillende producten gemaakt. Bij Felixwood staat de mogelijkheid om te combineren centraal. Daarom heeft u de mogelijkheid om de verschillende stijlen te combineren tot een geheel dat precies bij uw smaak past. Zo hoeft u niet te kiezen voor een standaard model schutting, maar kunt u bijvoorbeeld het hout combineren met een mooi model palen, en deze weer op een bijzondere, eigen manier afwerken.

Strakke moderne schuttingen

De houten schuttingen van Felixwood zijn warm en gezellig, maar houdt u juist van een moderne, strakke look in uw tuin? Dan is een schutting van houtcomposiet perfect voor u. Een hout-kunststof composiet schutting van Duofuse is een strakke schutting die bovendien milieuvriendelijk en duurzaam is. Het strakke uiterlijk betekent echter niet dat u niet creatief kunt zijn met deze schutting.

inspiratie houten schutting

Ze zijn namelijk in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar, waardoor u de specifieke moderne look helemaal aan uw eigen tuin en smaak kunt aanpassen.

Schuttingen met een klassieke look

De houten schuttingen van Woodvision hebben echter weer de klassieke look die aangepast kan worden om voor een natuurlijke uitstraling. Ook bij met deze schuttingen kunt u spelen met verschillende kleuren, maar de met de verschillende vormen kunt u ook een unieke uitstraling creëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een asymmetrische schutting, of een schutting met maas waar klimop tegen kan groeien?

Natuurlijke schutting decoratie

Met de verschillende houten schuttingen die wij aanbieden kan uw creativiteit al de vrije loop, maar u kunt ze nog meer aan uw wensen aanpassen door eens lekker te gaan tuinieren.

De mooiste en meest geschikte planten om uw schutting mee te decoreren zijn:

  • klimop
  • passiebloem
  • kamperfoelie
  • wilde wingerd
  • clematis

houten schutting ideeën

Nieuwe schutting? Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een schutting die precies bij uw tuin past? Neem dan eens contact met ons op en we bekijken graag samen de mogelijkheden. Bel ons via 0485 – 318 744, of vul het contactformulier in. Met een mooie houten schutting van Sfeervol Buitenleven heeft u een prachtige omheining voor uw tuin!

Back To Top 0485 - 31 87 44