Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Langer genieten in uw tuin

Wanneer u een mooie tuin heeft wilt u daar natuurlijk zo veel mogelijk van genieten. Dan is het jammer als u met het kleinste spatje regen alweer naar binnen moet. Ook is het vervelend als u in de mooie zomerdagen niet fijn buiten kunt zitten omdat de felle zon op uw tuin schijnt. Een tuinhuis met overkapping is in dit geval de ideale oplossing. In dit blog vertellen wij u er graag meer over.

Impressie van verschillende veranda's

Wat voegt een overkapping toe?

In het verleden hebben wij u al laten zien wat de voordelen zijn van een mooi tuinhuis als toevoeging aan uw woning. Reden genoeg om er zelf een aan te schaffen! Heeft u al een tuinhuis staan? Wat dacht u ervan om deze uit te bereiden met een veranda of overkapping? Er zijn veel voordelen van een overkapping bij uw tuinhuis, zoals:

  • u kunt buiten genieten van elk weer. Als het regent zit u lekker droog, en wanneer de zon fel op uw tuin schijnt heeft u beschutting tegen de stralen.
  • wanneer het buiten kouder wordt kunt u alsnog onder uw overkapping zitten, want de ruimte onder een veranda of overkapping is makkelijk te verwarmen.
  • onder uw overkapping creëert u bergruimte. U kunt hier extra spullen kwijt zonder dat deze door weersomstandigheden aangetast worden.
  • er zijn ontzettend veel stijlen veranda of overkapping, waardoor er altijd wel een is die precies bij het uiterlijk van uw tuinhuis, en de sfeer van uw tuin past.
  • het toevoegen van een veranda of overkapping verhoogt de waarde van uw huis.

Kortom, genoeg redenen om uw tuin uit te breiden met een mooi tuinhuis met een overkapping!

Vele stijlen mogelijk

Nu u de voordelen van een overkapping bij uw tuinhuis gelezen heeft, bent u natuurlijk benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor de soorten veranda. In het ruime assortiment van Sfeervol Buitenleven vindt u verschillende stijlen waarvan er gegarandeerd een tussen zit die bij uw smaak past. De DesignLine is onze eigen maatwerk lijn.

tuinhuis met overkapping

De mogelijkheden voor deze lijn zijn eindeloos, waardoor we ze precies naar uw wensen kunnen aanpassen. Naast onze eigen lijn leveren we bij Sfeervol Buitenleven ook veranda’s en overkappingen van andere merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de overkappingen van Lugarde, wat bekend staat om het grote aanbod aan modellen en afmetingen. Wanneer u al enig idee heeft wat u graag zou willen kunt u wat uitproberen met de Lugarde Configurator. Dat is een tool waarmee u zelf elementen kunt combineren om zo de perfecte overkapping voor uw tuinhuis samen te stellen.

tuinhuis met veranda

Is een houten overkapping bij uw tuinhuis toch niet helemaal iets voor u? Bij Sfeervol Buitenleven leveren we steeds vaker overkappingen gemaakt van aluminium. Deze geven een moderne en strakke sfeer in uw tuin. Twijfel niet om eens een kijkje te nemen in ons ruime assortiment overkappingen.

Ook een tuinhuis met overkapping? Maak een afspraak

Bent u na het lezen van dit blog benieuwd geworden wat de mogelijkheden zijn om een tuinhuis te bouwen met een mooie overkapping in uw tuin? Of heeft u al een tuinhuis en zou u dit graag uit willen bereiden? Neem dan een kijkje in ons assortiment of neem direct contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0485 – 318 744, maar u kunt ook het contactformulier invullen. Dan neemt een van onze specialisten zo snel mogelijk contact met u op. Voor een sfeervol tuinhuis met overkapping kunt u terecht bij de specialist: Sfeervol Buitenleven!

Back To Top 0485 - 31 87 44