Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Aangenaam buiten zitten

Heeft u een mooie tuin? Dan wilt u daar natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. In de zomertijd kunt u dankzij de warme temperaturen lekker buiten zitten. Als het afkoelt is dat echter een stuk minder aangenaam. Kies er daarom voor om een infrarood terrasverwarming aan te schaffen. Zo kunt u, ook wanneer het buiten kouder wordt, comfortabel van uw tuin genieten. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van infrarood terrasverwarming.

Energiebesparend en milieuvriendelijk

Een infrarood terrasverwarming is niet alleen energiebesparend maar ook zeer milieuvriendelijk. In tegenstelling tot andere terrasverwarmers zal een infrarood terrasverwarming geen afvalstoffen uitstoten. De verwarmer geeft bovendien alleen warmte af waar dat nodig is, waardoor de kosten laag blijven. Ook blijft de warmtestraling hangen, terwijl dit niet zo zou zijn met warme lucht.

infrarood terrasverwarming

Deze warmtestraling heeft u al met een druk op de knop, want bij een infrarood terrasverwarming is geen voorverwarming nodig.

Geluidloos en comfortabel

De infrarood straling brengt warmte direct over op personen en voorwerpen. Er is hierbij geen ventilator nodig, wat wel het geval is bij een terrasverwarming die werkt op hetelucht. Wanneer u met vrienden of familie buiten zit, kunt u dus gewoon genieten van een aangename warmte zonder dat u daarbij gestoord wordt door een vervelend geluid. Ook is de infrarood verwarming voorzien van een dimmer, zodat het nooit onaangenaam heet wordt.

Minimaal onderhoud

infrarood verwarming

Qua onderhoud is een infrarood terrasverwarming ook zeer eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe een keer met een lapje over de reflectoren te vegen. Er zijn geen gasflessen of luchtfilters nodig die u hoeft te reinigen.

Wanneer u de infrarood terrasverwarming in het stopcontact steekt werkt hij meteen. Daarbij is hij ook nog in waterdichte modellen te krijgen, zodat u hem ook wanneer het regent buiten kunt laten staan.

Stijlvolle modellen

Ten slotte is het natuurlijk ook belangrijk dat uw tuin er mooi uit blijft zien. Daarom wilt u immers meer buiten zitten! De infrarood terrasverwarming is in zeer veel stijlvolle modellen te krijgen. Ook is er een grote variatie aan kleuren. Kiest u voor een staand model, of wilt u hem toch liever tegen de muur ophangen waar hij onopvallend zijn werk kan doen? Die mogelijkheden zijn er.

infrarood verwarming tuin

Terrasverwarming in uw tuin? Neem contact op

Bij Sfeervol Buitenleven kunt u kiezen uit een groot aanbod verschillende modellen infrarood terrasverwarmingen. Twijfel dus zeker niet om eens contact op te nemen met onze specialisten en te vragen naar de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0485 – 318 744 of stuur een mailtje naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Kies voor stijl en comfort met een infrarood terrasverwarming!

Back To Top 0485 - 31 87 44