Dinsdag 27 februari 2024 zijn wij vanaf 12.30 uur gesloten.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Met een houten bijgebouw kunt u vele kanten op

Heeft u al eens aan een houten bijgebouw gedacht? Een houten bijgebouw biedt vele mogelijkheden. Wat dacht u van een ruimte om lekker te ontspannen? Een sportruimte? Of een ruimte waar u lekker kunt klussen? Ideaal om buitenshuis even tot uzelf te komen. Het goede nieuws is dat wij bij Sfeervol Buitenleven uw houten bijgebouw geheel op maat kunnen maken. Wat uw ideeën of wensen ook zijn, wij realiseren ze. Wat wij u precies kunnen bieden? Daarover vertellen wij u meer in dit blog!

Houten bijgebouwen inspiratie

Bijgebouwen van Lugarde

Lugarde is een merk dat wij binnen onze houten bijgebouwen aanbieden. U kunt door middel van een simpel stappenplan zelf uw houten bijgebouw samenstellen, zodat u precies het model krijgt dat u wenst. Ga aan de slag met onze Lugarde Configurator en stel de maten en het model geheel samen. Zo heeft u straks een uniek houten bijgebouw.

Houten Bijgebouwen van Gardival & Tack

Ook Gardival en Tack zijn een bekend speler in ons assortiment. Zij leveren en/of vuren houten bijgebouwen wat u blank, maar ook onder hoge druk kunt laten impregneren. Uw gebouw gaat zo een stuk langer mee en u profiteert van een hoge kwaliteit.

houten bijgebouw

Diverse andere merken

Naast bovengenoemde merken, kunnen wij u ook andere hoogwaardige merken aanbieden voor uw houten bijgebouw. Lugarde, Gardival, Tack en Woodvision maken deel uit van onze eigen maatwerk lijn die wij bieden. Maar wist u dat wij in totaal meer dan 15 merken kunnen aanbieden? Bij ons kunt u ook terecht voor een overkapping van Topmaster, Interflex, Pext en Collstrop voor uw houten bijgebouw. Binnen deze lijnen bevinden zich talloze mogelijkheden, waar wij u graag over informeren.

Overkappingen van Woodvision

Voor de overkapping van uw houten bijgebouw, kunnen wij u Woodvision sterk aanbevelen. Zij bieden veel op het gebied van houten bijgebouwen, zoals garages, een kapschuur of aanbouw carport. Uw ideale overkapping vindt u ongetwijfeld bij Woodvision.

houten bijgebouw met overkapping

Informatie & Advies over onze houten bijgebouwen

Wenst u meer informatie over onze houten bijgebouwen en de mogelijkheden die de afzonderlijke merken te bieden hebben? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met onze specialist. Bel 0485 – 318 744, vul het formulier in of mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl. Wij staan u graag te woord. Kies ook voor een houten bijgebouw en ervaar het gemak van een ruimte voor uzelf!

Back To Top 0485 - 31 87 44