Op Koningsdag zijn wij van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Vanaf 13.00 uur gaan ook wij de verjaardag van de Koning vieren.

Wilt u onze showtuin bezichtigen of uw plannen met ons bespreken?  Dan verzoeken wij u vriendelijk dit te lezen.

skip to Main Content
Menu
Ervaar de sfeer van hout in uw tuin 0485 - 31 87 44

info@sfeervolbuitenleven.nl

Een eigen chalet, dat wil toch werkelijk iedereen? Of heeft u hier nog niet zo over nagedacht? Een chalet kan u vele voordelen bieden. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van een chalet en waarom dit een uitkomst kan zijn. Lees snel verder!

Een eigen vakantiehuis

Allereerst biedt een chalet het voordeel van een eigen vakantiehuis in het buitenland. Wellicht komt u er op vakantie in het buitenland achter dat een bungalow u toch beperkt in uw mogelijkheden. Misschien vindt u de prijs van de bungalow te hoog om meerdere keren per jaar te betalen. Heeft u een chalet voor uzelf, dan kunt u hiermee doen wat u wilt. U kunt er zo vaak mogelijk heen als u maar wilt zonder hier vooraf afspraken over te hoeven maken. Waarom een chalet ook iets voor u zou kunnen zijn? Daar vertellen wij hieronder meer over.

Enkele chalets

Altijd woonruimte beschikbaar

Het grootste voordeel van het hebben van een eigen chalet, is dat u altijd zeker weet dat uw vakantiewoning beschikbaar is. U heeft niet meer te maken met boekingen vooraf om op uw gewenste plek tot rust te komen. Bent u toevallig een keer vrij en wilt u lekker genieten in een vakantiewoning, dan kunt u zo naar uw eigen chalet toe.

voordelen chalet

Op ieder tijdstip kunt u uw chalet betreden, wat u veel mogelijkheden geeft en een ultiem vrijheidsgevoel gedurende uw weekendje weg of vakantie.

Kies zelf uw locatie

Als u een chalet koopt op uw favoriete plek, dan weet u zeker dat u hier niet enkel altijd terecht kunt, maar ook op een locatie bent die u bevalt. Of dit nu in eigen land of op een plek in het buitenland is, u bent degene die bepaalt waar u uw vakantiehuis koopt. En u profiteert van het feit dat u zonder boekingen of hoge prijzen in het hoogseizoen door kunt brengen op de plek waar u zo graag verblijft.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Koopt u een chalet, dan heeft u van tevoren al een kijkje genomen bij de kwaliteit hiervan of hier inmiddels werkzaamheden aan verricht zodat deze geheel naar uw wens is. Doorgaans weet u bij het boeken van een bungalow niet precies in wat voor soort huisje u terecht zult komen. Zo kan het zijn dat u een vies huisje aantreft, dat er niet genoeg bestek voorhanden is of er andere ongemakken zijn. Met een eigen chalet heeft u hier geen zorgen meer over.

gardival chalet

Ook uw eigen chalet? Neem contact op!

Wilt u ook een eigen chalet waar u geheel tot rust kunt komen? Een goede keuze. Bekijk via internet of u een chalet op de door u gewenste plek kunt vinden, of laat er een bouwen door Sfeervol Buitenleven. Wij zijn in staat om uw chalet geheel op maat en naar wens te maken. Meer weten? Neem contact ons op, we denken graag met u mee! Bel 0485 – 318 744, vul het formulier in of mail naar info@sfeervolbuitenleven.nl.

Back To Top 0485 - 31 87 44